Бизнес Събития

Месарница „При братята“ привлича врачани с уникални испански наденици, опитайте ги

  19.01.2021 15:16             
Месарница „При братята“ привлича врачани с уникални испански наденици, опитайте ги

Ценителите на вкусното и качествено месо във Враца вече могат да се насладят на оригиналните свински наденици по испанска рецепта и с испански подправки в новооткритата месарница „При братята“.

Само в месарницата на ул. „Петропавловска“ №35 можете да откриете уникалните наденици, които буквално се топят в устата. Те се приготвят по автентична испанска рецепта, която се пази в строга тайна от собствениците. В магазина се предлагат два вида Чоризо – пикантно и класическо, както и превъзходните наденици Лонганиса и Салсиче. Вкусните наденици се приготвят в транжорната към магазина от прясно охладено българско месо с високо качество, по испанската рецепта, с тайните подправки, доставяни директно от завод в Испания.

В „При братята“ винаги ще намерите първокласно българско прясно охладено свинско, телешко и пилешко месо, което е внимателно селектирано от родни производители от Свищов и Пловдив.

В транжорната към магазина се правят всички възможни разфасовки, стекове, меса за печене, кайма, кебапчета и кюфтета.

„При братята“ винаги можете да откриете прясно месо и качествени местни продукти, които да удовлетворят нуждите на Вашето семейство.