Събития

Забъркаха наш депутат в катастрофа, той отрече пред „Конкурент“

  18.01.2021 17:16             
Забъркаха наш депутат в катастрофа, той отрече пред „Конкурент“

Мистерия с вероятна катастрофа с участието на видински депутат се обсъжда от няколко дни в социалните мрежи. В едни от най-четените групи се споделя снимка на „Мерцедес“-а на народния избраник от ГЕРБ Владимир Тошев със загадъчна информация за претърпяно от него ПТП.

Според агенция „Една жена каза на друга“, катастрофата е станала тези дни по пътя от родното село на Тошев – Воднянци към Димово в района на село Шипот.

„Няма нищо вярно“, отрече по мобилния си телефон депутатът Тошев пред „Конкурент“. Потвърди, че е жив и здрав, а автомобилът му няма и драскотина.

„Преди 3 месеца и половина – на 26 септември, наистина участвах в ПТП. То се случи на околовръстното на Видин, когато минавайки покрай квартал Нов път, на пътя излезе кон. За да не се блъсна в идващия насреща ТИР или колата пред и след мен /тъй като се движех в колона/, ударих животното странично. Разпространяваната в интернет снимка е от тогава“, коментира Тошев. Той помни датата, тъй като тогава е бил част от посрещачите на председателя на народното събрание Цвета Караянчева.

„За този инцидент са уведомени властите – МВР и застрахователи, има попълнени документи и всичко е законно“, коментира още Тошев.

Той благодари на „Конкурент“, че го е потърсил, за да опровергае инсинуациите.

В традиционния бюлетин на ОД на МВР - Видин няма нито дума за подобен инцидент както през почивните дни, така и за предходните дни.