Свят

Булка избяга от сватбата, като видя подаръка от младоженеца

  13.01.2021 15:31             
Булка избяга от сватбата, като видя подаръка от младоженеца

Булка от китайската провинция Гуейджоу се отказа в последния момент да отиде на сватбеното си тържество заради обиден подарък от младоженеца, пише AsiaOne.
Двамата се срещали повече от три години и вече били подписали. Тържеството, на което трябвало да присъстват всичките им близки и познати, обаче решили да направят по-късно.
Малко преди големия празник мъжът направил традиционен подарък на невестата – 88 хил. юана, рокля и бельо.
Повод за скандала между двамата станала грешката, която китаецът допуснал при избора на сутиена. Ден преди сватбата булката установила, че той е с два размера по-малък. Тъй като, по думите й, младоженецът бил наясно с нейния размер, тя решила, че по този начин той е решил да й покаже своето неуважение.

„Позвъних му вечерта и му казах, че сутиенът ми е малък. А той ми каза: Не искаш да се омъжваш? Тогава връщай парите!”, твърди момичето.

Тя върнала сватбения подарък и подала молба за развод. Планираното тържество все пак се състояло, но на него присъствали само младоженецът, неговите приятели и роднини.
Мъжът смята, че виновник за скандала са близките на жена му, които били длъжни да му кажат точния размер на сутиена й.
„Моите родители ги попитаха за мерките на невестата, а те отговориха чак в полунощ и казаха, че сутиенът е прекалено малък. Беше прекалено късно, нямаше кога да купя нов”, жалва се изоставеният китаец.
По думите му, семейството на вече бившата му жена предизвиквало конфликти и до грешката със сутиена. 

Източник: jenata.blitz.bg