Лайфстайл

Обича ме, не ме обича? Как да разберем

  13.01.2021 16:20             
Обича ме, не ме обича? Как да разберем

Ако сте недоволна от вялата връзка и твърде дълго чакате той да ви предложи сърцето и ръката си, потърсете тревожни симптоми в поведението на любимия си. Според психолозите именно те показват, че обектът на вашето обожание съвсем не е настроен на дълъг и здрав съюз с вас.

Той никога не ви говори за любовта си

Представителите на силния пол не са склонни при всеки удобен случай да изразяват емоциите си. Известно е, че те не умеят особено добре словесно да изразяват силни страсти, за разлика от жените, които пърхат около любимия си и неуморно ги обсипват с ласкави прозвища. Но в някои случаи мъжът все пак нарушава своите правила. Ако той сериозно е увлечен по някоя жена и държи на бъдещето на отношенията си с нея, то от време на време от устата му ще се откъснат нежни слова. Няма да му е лесно да го направи, но според него усилието си струва заради любовта. Ако не можете да си спомните дали вашият приятел в последно време ви е говорил поне веджъж за нежните си чувства към вас, то е ясно, че такива по-скоро няма.

Срещате се в компанията на неговите приятели

На коя жена ще й хареса, ако вместо романтична разходка в парка любимият й предложи да са срещнат в кръчма, където се събират негови приятели? Там ще поспорят за футбол, ще изпият по една бира. Но тя ще приеме това предложение, само и само да бъде с любимия. Психолозите обаче са убедени, че в този случай любовта е едностранна - тя го смята за свой любим, а той нея - за един от многото приятели. Ако това положение ви устройва, можете да продължите връзката си. Но ако мечтаете за брак, потърсете си друг по-подходящ кандидат.

Има и друга крайност - когато той не ви показва пред приятелите си. Това също не вещае нищо добро. Него или го е срам от вас, или не е уверен, че неговото обкръжение ще ви хареса. И в този, и в другия вариант прогнозата за развитието на любовния роман е неблагоприятна.

Нарича ви близък приятел

Мъжът изпитва към жената приятелски отношения само в един случай - когато няма никакъв сексуален интерес към нея. Не случайно дружба съществува само между бивши любовници. Ако раздялата е минала мирно, без грозни сцени и взаимни обвинения, бившите влюбени поддържат дружески отношения, особено ако се чувстват самотни. Но това се случва едва когато физическото влечение безвъзвратно е угаснало. Затова си струва да се замислите за перспективите на вашата връзка, ако отношенията ви останат дълго време само дружески. Възможно е приятелят ви действително да ви цени като човек. Той може да се обръща към вас за съвет или за помощ като към близък другар. Но със сигурност не си ви представя като любима жена, още повече като съпруга.

Обикновено ви целува по челото

Колко много варианти на целувка съществуват между влюбените! Когато той й целува ръката гледката е толкова романтична, че напомня на прекрасния принц на белия кон. Когато я целува чувствено ту по едната, ту по другата буза, съпровождайки целувките с игрив поглед, това създава добро настроение и у околните. Дори повърхностната целувка по бузата дава надежда за щастие, особено ако сте я получили на многолюдно място, а вашият приятел не се притеснява, че някой ще го види. Но ако ви целуне по челото, това означава само едно - дошъл е краят на вашите любовни отношения. Психолозите са на мнение, че така мъжката половина от човечеството обикновено целува по-малките сестри. А вие си мечтаете да играете съвсем друга роля в живота му...

Не ви предлага интимна близост

Ако мъжът действително е увлечен по една жена, той ще направи всичко възможно да я вкара в леглото си - това е аксиома, която няма нужда от доказателство. И колкото по-скоро, толкова по-добре. Но за съжаление не всички представителки на нежния пол отчитат този факт. Те съдят по себе си и затова смятат, че не само според тях, но и според мъжа един любовен романс може да се развива дълго и благополучно без физическа близост. А всъщност, ако вашият приятел не се стреми към интимна близост, означава, че вие малко го интересувате. И не вярвайте на думите му, че иска по-добре да се увери в чувствата си към вас. Сигурно е, че той няма такива.

Завършва писмата си с официални изрази

Психолозите твърдят, че ако писмото, което сте получили от вашия приятел, завършва с думите: “Всичко най-хубаво!” или: “Желая ти успех!” това показва, че той е равнодушен към вас. И за никаква любов, да не говорим за страст, може да става дума. Затова, ако в отговор на своето горещо послание, което сте изпратили с много трепетни целувки, получите отговор с официално заключение, се замислете сериозно за бъдещето на вашата връзка.

Понякога жената е склонна да приема хладното отношение на приятеля си към нея като трик от негова страна да я заинтересува още повече. Не си правете илюзии! По-скоро вие просто не сте му нужна.

Източник: Мила.бгЗапочна интересен национален конкурс
Проф. Христова: Случващото се в Западна Европа няма да ни подмине
Ръст на онлайн измамите с ваксини за коронавируса
По-добри условия за живот искат в село Черни връх
Българи се джаснаха край Солун, тежко ранен е шофьор на ТИР
Борец от Оряхово стигна до финала в Сливен