Бизнес Събития

Топлофикация съветва: Използвайте електронните ни услуги в условията на пандемия от коронавирус

  20.11.2020 15:00             
Топлофикация съветва: Използвайте електронните ни услуги в условията на пандемия от коронавирус

Топлофикация Враца призовава своите клиенти да бъдат много  внимателни и да пазят своето и на  близките си здраве. „При посещаване на офисите на дружеството, всички граждани трябва да изпълняват  съвестно и отговорно  предписаните от здравните власти противоепидемични мерки, особено се фокусираме върху спазването на препоръчаната физическа дистанция и носенето на предпазни маски в затворени помещения. Служителите в центъра за работа с клиенти ще следят най-стриктно  дали тези мерки се изпълняват.“, уточняват още от врачанската Топлофикация. От там призовават абонатите си по възможност да използват  електронните начини за разплащане, сключване на договори и друга комуникация с дружеството.

„Приканваме клиентите, с топлинен счетоводител „Топлофикация Враца“, на месечен отчет, да извършат самоотчет на уредите си  чрез новата ни услуга, която въведохме с грижа за здравето на жителите на Враца.Всичко става бързо и лесно чрез няколко клика на ининтернет сайта на дружеството https://toplo-vr.com - бутон „Самоотчет“. При затруднение от Ваша страна може да позвъните на следните телефони: 0700 89 032, 0888077044, 092/668 313,  или на електронната ни поща : [email protected]“,напомнят от дружеството и допълват, че самоотчетът е необходимо да бъде направен на датата за отчет на уредите.

„Информация за графика за отчет на топломери и водомери, може да видите на залепените предварително съобщения в етажните собствености или от сайта на дружеството - https://toplo-vr.com/графици/.“, допълват от Топлофикация.

„Действията, които предприемаме и промените в организацията на работа, са с цел да улесним хората и да сведем до минимум възможността от неприятни последици за здравето на клиентите и служителите ни. Нека бъдем отговорни и да спазваме всички мерки, за които всеки ден призовават компетентните институции“, заявяват от дружеството.