Лайфстайл

Луна разпродава имоти, влага парите в подобрения на тялото си

  21.11.2020 19:30             
Луна разпродава имоти, влага парите в подобрения на тялото си

Луна продава  жилището, в родния Шумен където е прекарала по-голяма част от живота си, научи HotArena.
Най-малко 100 хиляди лв. ще придобие певицата.  Тя изкушава купувачите, като им гарантира, че е оставила част от своята енергия и любов в имота, заедно с цялото обзавеждане - в нейния нестандартен стил.
Според запознати блондинката иска да вложи спечелените пари от продажбата в подобрения по себе си. Последните скандални снимки на певицата показват, че устните й са драстично напомпани. Луна винаги е отделяла огромно внимание на външния си вид, А сега явно е прибегнала до естетически корекции.
Изпълнителката отдавна е на „ти“ с имотните сделки. Луна има не едно и две жилища и често ги  сменя. Последната й покупка е луксозен апартамент на брега на морето, в който тя прекара почти цялото лято.
"Влагам много в себе си, работя над личността си и затова имам добра възвращаемост“ споделя пред „България Днес“ певицата.

Луна се хвали, че има и мъж до себе си, но  самоличността му пази в тайна. Причината да не разкрива с кого дели спалнята си е фактът, че предходната й връзка й носи много негативи. Луна си беше хванал младо гадже, с което се хвалеше навсякъде. Той набързо обаче обърна палачинката и започна да й изневерява.

Източник: Хотарена