Събития

Избраха „Мис и Мистър Видин 2020“ на Димитровден СНИМКИ

  27.10.2020 10:30             
Избраха „Мис и Мистър Видин 2020“ на Димитровден СНИМКИ

Синтия Георгиева и Пламен Петков са "Мис и Мистър Видин 2020". Техни първи подгласници станаха Вяра Огнянова и Николай Николов, а третото място заеха Биляна Донкова и Цветомир Алеков. 

Конкурсът се проведе в залата на ансамбъл “Дунав” в Младежкия дом, с подкрепата на община Видин и бе част от празничната програма за отбелязване на духовния празник на дунавския град – Димитровден, съобщи представителят на XMG Ивайло Йосифонв. 

В състава на журито бяха актуалната “Мис Видин” - Маги Здравкова,  Милена Петрова - “Мис Видин 2017” и Мариан Владимиров – “Мистър Видин 2019”.

20-годишната "Мис Видин" е възпитаничка на ПГ "Проф. д-р Асен Златаров", а в момента е студентка втори курс в УНСС. 19-годишният "Мистър Видин" е студент в филиала на Русенски университет – Ангел Кънчев във Видин.

Сценичните ефекти на модното събитие бяха поверени на “Lom city DJ’s”, а букетите бяха осигурени от магазин за цветя “Гарден - ЛМ” – Петър Сокачев.

В събота ще бъдат избрани и новите “Мис и Мистър Белоградчик”.Не спорете, няма да е във ваша полза - хороскоп за 26 ноември
Общинският съвет във Враца започна дарителска кампания в полза на Белодробната болница
Ужасяващо: По петима като Кристина убиват децата си на година
Педофил се представи за тийнейджърка в мрежата и злоупотреби с 51 момчета
Щедър на награди сезон за клуб „Кръстьо Пишурка“
Галин изхвърли Диона, тя мълчи