България

Тежко възмездие застигна мургавата проститутка Детелина, заклала бившия миньор Пламен

  27.10.2020 20:40             
Тежко възмездие застигна мургавата проститутка Детелина, заклала бившия миньор Пламен

13 години затвор получи 29-годишната Детелина В. от Дупница за убийство. Наказанието определи състав на Окръжен съд  Кюстендил, под председателството на съдия Йоланда Цекова. 
Съдът призна подсъдимата за виновна в умишлено убийство на Пламен Й., на 8 срещу 9 ноември 2019 г. в бобовдолското село Мламолово. Съдът потвърди мярката за неотклонение на подсъдимата "задържане под стража" до влизане на присъдата в сила.
Окръжен съд – Кюстендил осъди Детелина да плати на гражданския ищец - сестра на починалия, сумата от 15 000 лв. за претърпените неимуществени вреди, заедно със законната лихва до окончателното й изплащане. Съдът отхвърли иска в останалата му част, до претендираните 50 000 лв. Подсъдимата е осъдена да плати и разноските по делото, в размер на над 3 800 лв.
Присъдата подлежи на обжалване и протестиране в 15-дневен срок пред Софийски апелативен съд.
Престъплението е извършено на 8 срещу 9 ноември миналата година в къщата на пострадалия в село Мламолово. Обвиняемата Детелина  отишла в дома бившия миньор Пламен за платени секс услуги, първо с негов приятел, а след това и с пострадалия. След скандал между двамата тя пробола пострадалия с нож в гърдите.

Източник: Блиц.бгОбщинският съвет във Враца започна дарителска кампания в полза на Белодробната болница
Ужасяващо: По петима като Кристина убиват децата си на година
Педофил се представи за тийнейджърка в мрежата и злоупотреби с 51 момчета
Щедър на награди сезон за клуб „Кръстьо Пишурка“
Галин изхвърли Диона, тя мълчи
Нарядите за мачовете на Ботев /Вр/ и Монтана в Разград и Кърджали