Събития

Избраха „Мис и Мистър Враца“ СНИМКИ

  25.10.2020 18:00             
Избраха „Мис и Мистър Враца“ СНИМКИ

В петък вечерта, в хотелски комплекс „Чайка“ се проведе конкурса „Мис и Мистър Враца“. В препълнения ресторант при огромен интерес бяха избрани новите модели, които ще носят престижната титла през следващата година.
Конкурса се организира с подкрепата на комплекс “Чайка” и “Чом Стил” – Стилиян Чомаковски.
Журито на бляскавата надпревара бе в състав: Мартин Михайлов – “Мистър Северозападна България 2019”, финалистките от конкурса “Мис България”: Лорена Маркова – „Мис Враца 2018“ и Светлана Стойкова – „Мис Козлодуй 2019“ и Ивайло Йосифов – мениджър на агенцията на Северозапада „X Model Group“.
Илияна Чакърова е новата „Мис Враца“. Тя е на 19 години, висока е 180 сантиметра. и е завършила Националната търговско-банкова гимназия. В момента изучава финансов контрол и счетоводство в УНСС. Тренирала е латиноамерикански танци, модерен балет, канго джъмпс и зумба.
“Мистър Враца 2020” стана 22-годишният Самуил Стоянов. Той висок 187 сантиметра. завършил е екология и опазване на околната среда в Лесотехническия университет. Тренира фитнес и колоездене. Самуил е танцьор в ансамбъл “Мездра”.
Второто място заеха 20-годишната Нелина Николова и 19-годишния Иван Филчов. На третото място се класираха 20-годишните Теодора Тодорова и Крис Петков.
Специалната награда на организаторите спечелиха Калина Върбева на 19 години и 24-годишният Николай Николаев.
За настроението на гостите в луксозния комплекс се погрижиха момичетата от денс- шоу Емира и DJ Silver Fox.
Вече тече усилена подготовка на големия финал - “Мис и Мистър Северозападна България 2020”. 15-тото издание на конкурса ще се проведе в края на годината. Там за престижните титли ще се борят модели от Видин, Враца, Монтана, Лом, Белоградчик, Берковица, Бяла Слатина, Козлодуй, Мездра и Мизия.
Снимки: Петър Цонев / XMG