Спорт

Футболен празник на Арена Дреновец СНИМКИ

  21.10.2020 20:44             
Футболен празник на Арена Дреновец СНИМКИ

При препълнен стадион, огромно задоволство, интерес и перфектна организация се изигра  1/16-финалите  в турнира за Купата на България между отборите на ФК Дреновец и ЦСКА-1948.
За населението на видинското село Дреновец гостуването на червените беше огромна чест и комплимент. Начело на гостите беше легендата на българския футбол и един от златното българско поколение Красимир Балъков.
Гости на футболната среща бяха Иво Марков, председател на областен съвет на БФС - Видин и Еней Кузманов - председател на съдийската комисия. Домакините на футболния празник - Надя Иванова, президент Дреновец и  Александър Александров, кмет на община Ружинци направиха вскичко необходимо организацията на мача да е на ниво.
Кметът Александров връчи почетни плакети за особени заслуги за футбола в България на изпълнителния директор на efbet  Цветомир Найденов. Наградата получи президентът  на ФК ЦСКА-1948 -  Гьонов, а почетни плакети имаше за Димитър Димитров-Каубоя, маркетингов директор и един от най-големите футболисти на България за всички времена Красимир Балъков.
Александров подари и плакети на двамата рожденици от отбора на ФК Дреновец - Александър Петров - играещ треньор и Калоян Цветанов с пожелание за здраве и дълго да радват футболната общественост в село Дреновец.
Трайни следи в сърцата на зрителите от днешният футболен празник оставиха с изпълненията си и Мажоретен състав от прекрасните момичета, с ръководители Бойка Александрова и Димка Дончева. За  доброто настроение се погрижи и диджей Иво Иванов с хитове от 80-90 години, вдигайки градуса на спортните емоции.
Футболната среща завърши при резултат 6:0 за елитния тим на гостите, които изнесоха футболна лекция на домакините на "Арена Дреновец".

Автор и снимки: Иво Иванов