Бизнес Събития

Пуснаха парното във Враца

  19.10.2020 15:44             
Пуснаха парното във Враца

„Предвид застудяването, което вече започна, през миналата седмица получихме първата молба от етажна собственост за ранно пускане на централното отопление. Тя беше попълнена по надлежния ред и в протокола се бяха подписали всички живущи. Вече удовлетворихме молбата!“ – обяви инж. Михайлов изпълнителният директор на Топлофикация Враца.

Инж. Михайлов заяви, че заявката за включване на отоплението с единодушие от цяла сграда е поредното доказателство, че врачани предпочитат да използват услугите на топлофикация пред останалите алтернативи за отопление.

„Предсрочното въвеждане на абонатна станция в режим на отопление е нагледен пример за доверието към нашето дружество от страна на нашите съграждани. Това е начинът да ни покажат, че оценяват положително предоставяната от нас модерна, качествена, екологична, достъпна и сравнително евтина услуга до техните домове“ – обяви инж. Михайлов от Топлофикация Враца.

Инж. Михайлов информира, че през миналата седмица е стартирала подготовката на топлоизточниците в дружеството за предстоящия отоплителен сезон, който се очаква да стартира до няколко седмици.

„Извършихме преглед и профилактика на основните и спомагателни съоръжения в ТЕЦ Градска и ОЦ Младост. Тези мероприятия ще гарантират качественото топлоподаване към нашите клиенти в отоплителния сезон“ – заяви инж. Михайлов.