България

Екшън по столичните улици: Двама препускат на кон, джип „прегърна“ трамвай (СНИМКИ)

  17.10.2020 22:21             
Екшън по столичните улици: Двама препускат на кон, джип „прегърна“ трамвай (СНИМКИ)

Истински джигитски екшън се разигра по улиците в различни столични квартали в събота вечер, стана ясно от публикации в интернет, придружени от снимки и видеоклипове.

Безспорен хит станаха двама роми, които събраха очите на столичани, след като решиха безцеремонно да кръстосват София на кон. И не възседнали каруца, а препускайки, яхнали животното. Естествено това предизвика шеговити коментари в социалните мрежи. „McDrive”, гласи един от тях, визирайки дюнерджийницата, пред която са заснети ездачите. А друг потребител отбелязва: “Този див, див запад...”. Някои пък взимат нещата доста на сериозно като не крият възмущението си от видяното: “Полиция няма ли, не стига че е тъмно като тях, а като ги блъсне някой, кой ще поправи щетите върху колата?“.

В същото време пък джип нацели по нелеп начин трамвай в Шести микрорайон на жк „Люлин“. Инцидентът, който е станал на кръстовището на бул. „Панчо Владигеров“ и ул. „Райко Даскалов“ е предизвикан от водача на лекия автомобил, който решил да прави забранен ляв завой, но ударил на камък, тъй като точно в този момент отляво на него паралелно се движел напред трамвая. „Не се спряха да правят ляв завой на това кръстовище“, вайка се под снимката местен жител.

Монитор