Свят

Шарън Стоун се съблякла, за да получи ролята в „Първичен инстинкт“

  17.10.2020 20:20             
Шарън Стоун се съблякла, за да получи ролята в „Първичен инстинкт“

Американската актриса Шарън Стоун се снимала гола заради ролята в „Първичен инстинкт“ на режисьора Пол Верховен. Това съобщава самата звезда в интервю с колежката си Дрю Баримор, записът от което е публикуван в сайта на тв предаването The Drew Barrymore Show.

Шарън Стоун разказва, че много искала да попадне в проекта, затова се решила да направи еротична фотосесия за мъжката Библия сп. Playboy. „Тогава изобщо не си представях какво ще се случи след излизането на филма. Аз просто си мислех, че ролята е подходяща за мен и знаех какво трябва да направя, за да се докопам до нея“, разказва неостаряващата блондинка. Образът на съблазнителната и опасна Катрин Трамел създава на Шарън славата на един от най-великите секссимволи на Холивуд.

62-годишната днес актриса признава още, че с напредване на възрастта е започнала да се отнася по-сериозно към външността и здравето си. Тя осъзнала, че прекаляването с храна и алкохол влияе зле на организма й. Освен това мис Стоун добавя, че според нея най-красиво остаряват балерините и танцьорките.

През септември актрисата призна, че навремето един режисьор я накарал да седне на коленете му, за да получи някаква роля. Тя обаче отказала и кинаджията я отпратил да си ходи. Шарън Стоун не уточнява за кой режисьор и за кой филм става дума в историята й.