Свят

Надзирателка в затвор правела таен секс с опасен убиец цели 4 месеца

  09.10.2020 16:30             
Надзирателка в затвор правела таен секс с опасен убиец цели 4 месеца

Надзирателка в затвора в Райд, Англия, остров Уайт, правила секс в продължение на четири месеца с опасен престъпник, лежащ за двойно убийство, съобщава Daily Mail.
Според материалите по делото 32-годишната Лорън Макинтайър тайно поддържала интимни отношения със затворника Андрю Робъртс между август и декември 2018 г. Освен това служителката на затвора позволила на любовника си да бие колегата й Самюел Лайдлър.
Робъртс влезнал в затвора през 2003 г. за убийството на половинката си Луиз Лом и осеммесечната им дъщеря. По това време 22-годишният мъж бил заловен и арестуван пет дни след престъплението си. Осъден е на доживотен затвор.
Случаят с Макинтайър се разследва. Тя беше освободена под гаранция до следващото съдебно заседание, което е насрочено за октомври. Надзирателката е обвинена в сексуални отношения с Робъртс и, че му е позволила да използва мобилен телефон. По предварителни данни тя си е кореспондирала с него и е споделяла свои снимки.
В мъжкия затвор, където се е случил инцидентът, има около хиляда души. Повечето от затворниците излежават присъда за престъпления от сексуален характер.
По-рано беше съобщено, че надзирателка в мъжкия затвор в Пентонвил, Лондон, е арестувана след секс с изнасилвач. 26-годишната служителка в затвора, чието име не е разкрито, била в интимни отношения на работното място с 27-годишния престъпник Димек Амур.
Превод: Блиц