Лайфстайл

Още не са изпратили Христо Сираков, а вече започва люта битка за богатството му

  25.09.2020 12:10             
Още не са изпратили Христо Сираков, а вече започва люта битка за богатството му

След загубата на Христо Сираков се случва това, което обикновено става, когато става въпрос за натрупано сериозно богатство, каквото бизнесменът несъмнено има. И за което сега най-вероятно ще се водят люти битки.

Популярният бохем обаче, не е оставил завещание, което усложнява допълнително ситуацията за близките му. Всъщност цяла България познава Христо Сираков като плейбой №1, но малцина знаят с какъв точно бизнес се е занимавал.

Той е управлявал оръжейна компания и работил основно на италианския пазар. Близките му го определят за изключително заможен човек с активи за милиони. Приживе едва ли е написал завещание и се очаква сега да започне битка за парите му, пише "Флагман".

Той беше ранима душа с голямо сърце, помагаше на много, но дали са го оценили, питат се негови близки, които ще го изпратят днес в последния му път в църквата "Света София".

Припомняме, че българският Хю Хефнър издъхна едва на 64-годишна възраст в столична болница, след като в последните дни бе изпаднал в кома след втори тежък инсулт. Той има три деца от две жени. Припознал е и дъщерята от предишен брак на първата си съпруга Мария - Деница, която днес е на 33 години. Мария му е родила и дъщеря, в момента на 22 години. Анна-Мария се е дипломирала в Royal Hollоway University of London и в момента живее в Италия.

Сираков има и син на 15 години от втората си жена - менекенката Ирен Онтева. Тийнейджърът до последно е живял с него в имението му край София.

Бизнесменът се е грижил за поне 10-ина бивши приятелки, на които помагал финансово, без да иска каквито и да е облаги, твърди още изданието.

Източник: show.blitz.bg