Събития

Ето кой спечели титлите „Мис и Мистър Козлодуй 2020“ СНИМКИ

  22.09.2020 18:00             
Ето кой спечели титлите „Мис и Мистър Козлодуй 2020“ СНИМКИ

„Мис и Мистър Козлодуй 2020“ са 17-годишната Зина Спасова и 19-годишният Марин Тодоров. Традиционно и тази година “The River complex” домакинства конкурса „Мис и Мистър Козлодуй“, съобщи Ивайло Йосифов, представител на "X Model Group". 

“Мис Северозападна България 2019” - Катерина Ермакова даде старт на тазгодишната модна кампания в Северозапада. Организатори на бляскавото събитие бяха „Интерсаунд” и „X Model Group”. Събитието е кръг от веригата “Мис и Мистър Северозападна България 2020” и най-престижния конкурс за красота “Мис България”, който предстои да се проведе в края на годината. 

Първи подгласници на носителите на титлите станаха Магдалена Янушова и Миглен Асенов. Третото място заеха Вяра Огнянова и Пламен Петков. Лица на XMG’Козлодуй станаха Патрисия Петрова и Станислав Стоянов.

Красотата и представянето на кандидатите за титлите беше оценявано от жури в състав: Емил Тодоров – президент на ФК „Огоста“ /Хайредин/, представител на фирма „Краси“ ЕООД, Ивайло Йосифов – мениджър на “X Model Group“, красавицата с най-много корони в България, сред които “Фотомодел на Вселената 2018 - I” и „Мис Екология 2020” Инес Петрова – “Мис Северозападна България 2015”, Маша Сашева –  „Мис Северозападна България 2016” и „Мис Естетик 2020”, Светлана Стойкова - „Мис Козлодуй 2019” и актуалната „Мис Северозападна България” – Катерина Ермакова. 

Цветята за победителите в конкурса бяха осигурени от бутик за цветя и подаръци „Невена”. За победителите в бляскавата надпревара имаше още много награди и подаръци. 

Водещата на събитието – офис мениджърът на „X Model Group“ Зорница Димитрова, допринесе допълнително за доброто настроение на публиката и участниците в събитието. След награждаването на новите най-красиви модели в Козлодуй започна купон, по случай старта на кампанията в Северозапада за избор на новите “Мис и Мистър” във всеки град.