Събития

„Има такъв народ” откри първия си офис в страната във Враца СНИМКИ

  19.09.2020 11:14             
„Има такъв народ” откри първия си офис в страната във Враца СНИМКИ

Днес партията на Слави Трифонов се сдоби с първия си офис в страната, като той не е къде да е, а във Враца.  

На официалното събитие присъстваха зам.-председателят на партия „Има такъв народ” Тошко Йорданов, главният секретар на партията Виктория Василева, координаторът за област Враца Георги Георгиев, координаторът за община Враца Гергана Пепиева, колегите й Минчо Стефанов и Валери Алексиев и врачани.

„Много се радвам да ви приветствам с добре дошли на първото в България откриване на офис на политическа партия „Има такъв народ”. Събрали сме се днес тук - съмишленици, хора различни, с различен сттатус, различно образование, различни по възраст, но с една единствена обща цел и тя е за багото и за доброто на България”, обърна се към присъстващите Пепиева.

Благодарности към всички съмишленици изказа и Тошко Йорданов.

„Благодаря ви, че сте тук. Сюреалистично ми е, че откривам партиен офис. От друга страна се надявам да е показателно, че първият ни офис е във Враца, защото вие тук сте много инати, а ние ще имаме нужда от огромен инат и хъс за това, с което сме започнали да се справяме. Надявам се ако всички ние тук си свършим работата, като минат изборите ще имаме повод да си направим едно парти, като победители и да започнем да ги изриваме тия, да ги вкарваме в затвора” заяви Йорданов.

Главният секретар на партията на Слави пък пожела преди всичко на хората здраве и да бъдат единни.

„Трябва много да се подкрепяте, да вярвате в това, което правите. Вече имате божията благословия, така че ви остава работа, много кураж, много сила и много вяра”.

Координаторът за областта Георги Георгиев припомни изказването си миналата седмица по телевизия 7/8.

„Тогава казах, че Враца трябва да се развива, но още преди 10 години. Преди 10 години си спомням как внесохме един прект за 10 млн. лева за врачанската болнница, но не се случи. Лично аз съм го внасял. Пак преди 10 години трябваше да стартира и строителството на пътя Мездра – Ботевград, не само, че не се случи, но беше забавено с 10 години. Така или иначе сега трябва да наваксаме и да вървим напред.   

Първият офис в страната на „Има такъв народ” бе осветен от отец Галин.