Лайфстайл

Ето какво вещаят звездите за днес - хороскоп за 18 септември

  18.09.2020 06:00             
Ето какво вещаят звездите за днес - хороскоп за 18 септември

Овен
Склонни сте към прибързани съждения и несговорчивост, а това може да стане причина за сериозни проблеми в личния Ви живот. Да се разбират с Вас ще могат смо изключително търпеливите и отстъпчиви хора, но и от тях ще бъдете недоволни. Опитайте се да въведете ред във финансовите си работи. Може да се занимавате с дългосрочно планиране на личния и семеен бюджет. Денят е подходящ за разходки , за занимания със спорт на чист въздух, и въобще за активен отдих. Може да не се страхувате от скука – сами знаете, че с удоволствие приемате развлечения за себе си и за приятели.

Телец
Телец Не трябва да мислите за следващия ден – нито с надежда, нито с ужас. Все едно , нищо няма да измислите: логическа връзка между Вашето „днес” и Вашето „утре” просто няма да може да намерите, колкото и да се стараете. И с Вашата половинка е безполезно да говорите за това

Близнаци
Отнасяйте се критично към себе си и своите достижения: ако бъдете прекалено самонадеяни, непременно ще се намерят хора, които ще се опитат да Ви натрият носа и манипулациите им може да се окажат доста болезнени. Не би било зле да се подготвите за разнообразни проверки, да въведете ред в работата си, документите и сметките. Не са желателни прояви на оригиналност и екстравагантност. Ако за Вас е важно да запазите разположението на обкръжаващите, демонстрирайте уважение към традициите и общоприетите правила. Налага се да вземете важни решения, отнасящи се до личния Ви живот. От изводите, до които ще стигнете днес, зависи по-нататъшното развитие на отношенията ви.

Рак
Днес ще имате време за всичко, освен за семейството и за личния живот. От една страна хората, които Ви обичат, може да се обидят, но от друга, през този ден ще свършите толкова много, че след това ще имате възможност да отделяте на обидените много повече време и внимание. Трябва обезателно да им обясните това.

Лъв
При Лъвовете е възможно да има малък проблем от технически характер - някой от телефоните - мобилния или стационарниа - може по някаква причина да излязат от строя. Затова ако Вашта половинка не може да Ви позвъни, може смело да се оправдаете с магнитните бури и негативното влияние на космическите сили.

Дева
Звездите категорично не Ви препоръчват да изнасяте лекции и да четете „конско” на празно място... Когато водите спор по глобални въпроси, най-добре е, да изоставите дреболиите, защото заради тях може да се скарате. Ако издемондтрирате упоритост и постоянство и защитите своята гледна точка по въпроса, който по никакъв начин не може да бъде наречен дреболия, много ще Ви уважават.

Везни
Не е задължително постоянно да полагате усилия, за да може всичко в живота Ви да се подрежда добре. Затова ако искате да задълбочите личните си отношения или да разширите деловите, не е задължително ежесекундно да работите, без нито са миг да не скръствате ръце. Днес е много важно да установите равновесие между необходимостта и по-нататък да полагате усилия , и необходимостта да почивате. Не е нужно да работите и в обедната почивка, защото няма нищо, което да не бъде отложено поне за известно време.

Скорпион
За Вас денят ще бъде свързан с някакво неприятно откритие. Само че това съвсем не значи, че нещо ще Ви изплаши – новата трудност ще възприемете като предизвикателство на съдбата, което трябва да бъде прието. Бойкото Ви настроение ще привлече заобикалящите Ви, но това ще са предимно слаби хора, нуждаещи се от подкрепа и защита. Възможни са не лоши идеи, реализацията на които ще изисква разходи. Посъветвайте се с близките си, преди да вземете някакво решение. Вероятно е неочаквано посещение на гости, непланирани срещи и импровизирани тържества.

Стрелец
Доста дълго време сте успявали много лесно да се справяте с всичко. В ръцете си сте имали и силата, и всичките необходими ресурси. Хората виждат във Вас достатъчно опасен противник. Само че Вие искате от живота повече и единствения начин да го постигнете е, да излезете от своя ъгъл и да се заемете с желаното. Дори и да не изпадате с ентусиазъм от мисълта да запретнете ръкави и да се поизпотите, пак трябва да го направите. Усилията Ви ще доведат до удивителни резултати.

Козирог
Известни сте с това, че винаги изпробвате нещо ново, а също и с това, че винаги можете да уговорите когото си искате да се присъедини към Вас. Затова когато се отказвате от предложения, на които обикновено не бихте устояли, не се учудвайте, че Вашите приятели Ви гледат обезпокоени. Всъщност не трябва да се безпокоят, защото това е временна меланхолия. Няколко планети, настроени практично и отговорно, се грижат да отстраняват неприятностите от Вас. Поне за няколко дни. След това отново ще се откажете сами със себе си.

Водолей
През този ден ще може да се радвате на хармонични семейни отношения, взаимно уважение и прекрасно общуване в любовта. Има вероятност късмет да Ви донесат финансови спекулации, отнасящи се до недвижимо имущество и услуги. Не трябва да хитрувате и да извъртате.Ако действате открито, това ще бъде залога за Вашия успех!

Риби
През това денонощие няма да е лесно да намерите справедливост, особено по принципно важни въпроси. Сега трябва да запазите спокойствие и да не нарушавате действащите порядки. За да получите защита от закона , трябва лично да се справите с някои интересуващи Ви пунктове от гражданския или углавен кодекс. През този ден нараства вероятността от усложнения в личния живот. Любовна среща може да бъде отменена във връзка с неблагоприятни обстоятелства. Интимна среща е способна да донесе разочарования, вместо очакваното удоволствие.