Свят

Харем за "Гинес": 2000 момичета обслужват Ким Чен-ун в покоите му

  16.09.2020 20:20             
Харем за \

Докато светът продължава под една или друга форма да спекулира със здравословното състояние на севернокорейския лидер Ким Чен-ун, в световната преса се повдигна въпросът за т.нар. "отряд за удоволствия".

Мистичният отряд, за който съществуват не по-малко спекулации и слухове, е сформиран по времето на дядо му Ким Ир Сен и продължава до смъртта на Ким Чен Ир през 2011 г., когато отрядът е разпуснат и закрит. По последна информация обаче харемът отново е възстановен през 2015 г. по нареждане на Ким Чен-ун

 

Източници до режима в Пхенян твърдят, че зад стените на двореца на севернокорейския диктатор Ким Чен-ун е обслужван от 2000 момичета, които трябва да го забавляват не само с песни и танци, но и с "еротични перверзни игри". Разбира се, момичетата не били запазени само за върховния ръководител на страната, но и за всички висши функционери от високите етажи на властта в Пхенян.



Според други информации най-малките момичета били на 13 г., които били измъквани от училище и обучавани как да се отнасят с лидера на страната. Дисидентите в севернокорейския режим дори споделят, че всяка една новопостъпила първо минавала медицински тестове, за да бъде потвърдена "непорочността" ѝ и едва след това бива въведена в покоите на Ким Чен-ун.

Понякога ученичките се отвличат директно от класните им стаи. Преди да попаднат в лапите на номенклатурата, жертвите се следят изкъсо, като се проследява историята на семейството и медицинското им състояние, за да се гарантира, че момичетата са девствени.



От девойките, попаднали в тайния вертеп на властта (известен още като Отряд на удоволствието), се очаква да обслужват тесен кръг от военния елит на КНДР през следващото десетилетие. Момичетата получават и специално обучение, което ги превръща в компаньонки от висок клас с артистични умения.



В мемоарите си „Скъпи вожде: поет, шпионин, беглец – поглед отвътре” дезертиралият Джан Джин-Сен твърди, че най-привлекателните момичета в КНДР са били наричани „Пети отдел”. Така евфемистично се назовавал кръгът от най-приближените до лидера Ким Чен-ун. Работата на „Пети отдел” е да следи въпросите, свързани с личния живот на лидера – от охраната до забавленията, към които спада и Отрядът на удоволствието.



Смята се, че Отрядът на удоволствието е съставен от около 2000 момичета, разделени в три отделни групи. Първата е за специализиралите се в сексуалните услуги, другата за вещите в масажните терапии, а третата – майсторки на пеенето и танците, които изнасят спектаклите си полуголи.

Много се говори и за "Влака на удоволствията" на Ким Чен Ун.



Преди да отиде при Ким жената се преглежда от лекар, за да провери дали все още е девствена.

На всички приети, им се дават по 1400 британски лири – огромна сума в Северна Корея, съобщават източници на The Sun.
Влакът на Ким е снабден с редица любими вносни храни  и напитки от висок клас.

Говори се, че севернокорейският лидер, който е учил  в Швейцария, има особено отношение към швейцарското сирене, шампанското от Кристал и коняка Хенеси.

Хората на борда могат да пируват с пресни омари и свинско барбекю, използвайки сребърни пръчици, докато красивите „девици“ ги обслужват.

Блиц