Лайфстайл

Анелия:Живеех на автопилот

  16.09.2020 09:30             
Анелия:Живеех на автопилот

Анелия разкрива, че тази година е пропуснала своята лятна ваканция. Самата тя е презаредила батериите по време на принудителната почивка през пролетта и затова през активния клубен сезон край морето е съчетала полезното с приятното: “Няма случайни стопове, преосмислих нещата, определено си починах, защото след раждането на дъщеря ми, бях на автопилот и изведнъж ударих ръчна.

Починах си, но повече от два месеца без да работя не мога да издържа, защото съм изключително активна и темпераментна жена”, откровена е Анелия в предаването “Мармалад”. Най-важното, което е осъзнала през този период е, че не може да живее без да е в движение, не може без работата си, без песните си: “Аз съм артист, който в живота си винаги е работил, затова решихме с моите продуценти, да сме достъпни за всички хора в този тежък период, така че в момента може да видите Анелия навсякъде. Вярвам, че в живота има баланс и като даваш, ще получиш.”

Певицата споделя, че е изпълнена с творческо вдъхновение и през изминалите месеци е работила върху няколко невероятни проекта, различни като стил, защото никога не е обичала да бъде ограничена в рамки. По нейните думи, се е получило нещо наистина уникално като резултат. Така, че музикалните изненади от Анелия тепърва предстоят.

Източник: Телевизия Планета / ХотнюзСектантка ли е Анелия?
Анкета

Одобрявате ли решението да се носят маски от учениците в общите помещения на училищата?


Резултати