Лайфстайл

Денят обещава да бъде много успешен и приятен - хороскоп за 17 септември

  17.09.2020 06:00             
Денят обещава да бъде много успешен и приятен - хороскоп за 17 септември

Овен
Склонни сте към прибързани съждения и несговорчивост, а това може да стане причина за сериозни проблеми в личния Ви живот. Да се разбират с Вас ще могат смо изключително търпеливите и отстъпчиви хора, но и от тях ще бъдете недоволни. Опитайте се да въведете ред във финансовите си работи. Може да се занимавате с дългосрочно планиране на личния и семеен бюджет. Денят е подходящ за разходки , за занимания със спорт на чист въздух, и въобще за активен отдих. Може да не се страхувате от скука – сами знаете, че с удоволствие приемате развлечения за себе си и за приятели.

Телец
Предстои Ви един тежък ден, в който ще Ви се сзтрупа цяла планина от задачи, ни това не значи, че трябва да се разстройвате. Звездите твърдят, че наградата за твоя труд ще бъде, че загубите ще се покрият с лихви. През този ден животът няма да покровителства мълчаливците и затова ако чувствате нещо, не се стеснявайте да го обсъдите с хората около себе си. Просто не трябва да натрупвате в себе си отрицателни емоции.

Близнаци
През този ден на Вашия любим човек ще се прииска да прекара с Вас максимално възможното количество време, но във Вашите представи понятията за максимум някак ще се разминават. Опитайте се по някакъв начин да ги координирате и да ги доведете до средно аритметично.

Рак
Настроени сте доста лекомислено, което от време на време Ви тласка към рисковани и необмислени постъпки, само че днес късмета ще Ви се усмихне, и неприятностите ще Ви заобикалят. Ще се появят възможности да се заемете с някаква нова дейност, но не е във Ваша полза да надценявате своите възможности. Помнете, че значителна част от грижите ще легне на Вашите рамене, а на помощ от страни е по-добре да не разчитате. Доста трудно ще се окаже преодоляването на семейните разногласия, като ще се наложи да се потрудите, за да намерите общ език с по-възрастните си роднини.

Лъв
На въпросите, които Ви измъчват, никой, освен Вас няма да може да отговори . И колкото повече отлагате търсенето на отговора, толкова повече време ще Ви отнемат. А защо не започнете с тях още днес?...

Дева
Съвместният труд днес няма да Ви сближи с нищо – само ще предизвика раздразнение. Така че ако в плановете Ви има задача, да се харесате на някого, по-добре е да предпочетете съвместния отдих. Това даже е и по- приятно...

Везни
Неочаквано ще разберете, какво трябва да направите, за да промените своя живот към по-добро. Крачката трябва да е много смела и нееднозначна, но Вие сте напълно готови за нея, и затова няма смисъл да губите време. Неочаквано ще се появят съюзници, помощници и съмишленици, с които ще Ви бъде много приятно да имате работа, а отношенията, неотдавна започнали като делови, ще преминат в неформално приятелски. Самите Вие не си губите главата, а и можете да очаровате почти всекиго.

Скорпион
Не бързайте днес да правите първата крачка. Предоставете тази възможност на своя любим човек, а Вие с целия си вид демонстрирайте своята готовност към адекватно възприемане на нововъведенията. Много е Важно Вашата половинка да вземе решението самостоятелно, без Вашата помощ и подкрепа.

Стрелец
Благоприятно време за кратки пътувания и разходки, особено в компанията на приятели. Може да направите посещение на близки роднини, или да си обменят последните новини. В резултат е възможно още повече да се сближите, или пък да узнаете нещо ново за себе си. Спешни действия и душевни сътресения през това време не се предвиждат, но не се очакват и големи достижения. Нараства интереса към всичко прогресивно и напредничаво. По-често се интересувайте от това, което става около Вас, като използвате за целта най-неочакваните източници на информация.

Козирог
Денят е свързан с провокации. От време на време може да Ви „вдъхновяват” или недоброжелатели, или просто далечни хора, които дори не се замислят, че подвизите съвсем не са задължителни, а понякога са и доста опасни. Не рискувайте! Откажете се от авантюрите! Трябва да приемате предложения само от надеждни и проверени хора! Поради силното външно влияние, емоционално ще се уморявате изключително бързо. Към обяд вече ще възникне у Вас желание да се изолирате от света, и да си отпочинете. Опитайте се , да го реализирате...

Водолей
Това е съвършено очевидно, но може да се повтори още веднъж: над отношенията трябва да се работи. Възможно е и да го знаете , но едни от най-важните за Вас отношения, са изгубили равновесие. Насочете вниманието си към онзи човек, който смятате, че не Ви дава онова, от което се нуждаете. Вместо да давате и взимате, в последно време само давате, дайте си сметка, че и Вие сте заслужили някакви усилия от страна на този човек. Не му поставяйте ултиматуми - просто почакайте и вижте, ще поеме ли топката, след като Вие я пуснете.... Би трябвало да се съсредоточите и върху семейните работи, тъй като днес от помощ се нуждаят най-близките Ви хора.Само че не проявявайте прекомерен ентусиазъм, а напраете само онова, за което Ви помолят.

Риби
Денят обещава да бъде много успешен и приятен. Интуитивно ще чувствате, какво трябва да направите, та и на другите да не навредите, и своята цел да постигнете. Вие не просто плувате по течението, а следвате собствения си път. А пък факта, че за това не се налага да полагате каквито и да било усилия, се оказва просто приятна изненада. Днешният ден е много подходящ за общуване, и всички срещи на практика ще се окажат много приятни. Няма такъв човек, с който не бихте могли да намерите общ език. Интересното е, че всяко мимолетно запознанство може да прерастне в нещо голямо, стига само да поискате това.