Събития

ОБНОВЕНА Росица Кирова: Направих каквото трябва за Видин и региона

  01.09.2020 14:03             
ОБНОВЕНА Росица Кирова: Направих каквото трябва за Видин и региона

Росица Кирова вече не е областен координатор на партия „Има такъв народ“. Лидерът й Слави Трифонов смени Кирова, след като по-рано днес тя се качи в джипа на министър-председателя Бойко Борисов по време на обиколката му в Северозапада и проверката на ремонта на Е-79.

„Да, вече не съм областен координатор на „Има такъв народ“. Да, свързано е с посещението на премиера в Северозападна България“, потвърди пред „Конкурент“ смяната си Кирова.

На мястото й застава Светла Стойкова, която е „доблестен млад човек“, по думите на Кирова.

„Нямаше как да откажа тази среща, защото през последните 5 месеца аз и хората от „Единни за промяна“ свършихме доста, за да стартира проекта. Ние работихме заедно с областния управител Момчил Станков, бяхме на срещи в МРРБ и АПИ, съдействахме да тръгне ремонтът“, коментира Кирова.

Тя не се чувства жертва на обстоятелствата и не съжалява, че се е качила в джипката на Борисов. „Достоен човек съм и не смятам, че трябваше да откажа тази среща. Хоратат във видин знаят, че хвърлихме доста усилия, за да се случи този проект. Ние провокирахме правителството да отдели пари и да започне рехабилитацията. Щеше да е несериозно да помисля за политическите си амбиции, за да угодя на партията. Аз обичам Видин и оставам вярна на себе си“, каза пред „Конкурент“ Росица Кирова.

На шега напористата дама каза, че не е облякла бяла риза – „като за разстрел“ при срещата си с Борисов, а е била в черно-бяла рокля, каквито са цветовете на живота ни.

https://www.konkurent.bg/news/15989477307707/borisov-izgrazhdaneto-na-patya-vidin-botevgrad-e-neobratim-protses