Лайфстайл

Любов и щастие застигат тези зодии - дневен хороскоп за 14 август

  14.08.2020 06:00             
Любов и щастие застигат тези зодии - дневен хороскоп за 14 август

Овен
За Вас този ден ще се превърне в неочакван успех. Ще Ви се предостави възможност неочаквано да изпреварите конкурентите и да постигнете онова, към което отдавна сте се стремели. Наистина, трябва да използвате необичайни методи. Проявете оригиналност и изобретателност - без тях днес сте за никъде. Възможни са спорове с роднини, а не са изключени и сериозни конфликти в семейството. Няма да успеете да приведете своите лични планове в съответствие с плановете на обкръжаващите, което ще породи напрежение и взаимо недоволство. Вероятно е влошаване на самочувствието, а и днес за Вас ще е прекалено голяма вероятността за простудни заболявания.

Телец
Благоприятен ден за изглаждане разногласията от професионален или търговски характер. Ще успявате да сключвате изгодни сделки, да намирате съюзници. Може да също и да възстановите отношенията си с отдавнашни партньори. Малко по-зле ще Ви се удава самостоятелната работа - тя бързо ще Ви омръзва и ше успявате да се съсредоточите само за кратко. Възможно е ново запознанство, което да внесе значителни промени във Вашия живот. Имайте предвид, че отношенията ще се развиват съвсем не така, както очаквате, а Вашата роля в тях никога няма да стане водеща.

Близнаци
У Вас ще възникне силно желание да се отправите на някъде, където още не сте били, особено ако до Вас има някой спонтанен човек, когото може да вземете със себе си. Може да не успеете да вземете отпуск веднага, но пък може да планирате еднодневно пътуване и да отидете до някой не голям град наблизо. Или пък да разглеждате карти и туристически брошури, и внимателно да ги разучите.

Рак
Денят е благоприятен и ще се характеризира с нарастване на жизнения тонус и стабилен емоционален фон. Днес ще постигате отлични резултати във всичко, с което се захванете и ще може да реализирате смели замисли и отлични идеи. В интерес на истината, ще се наложи да действате самостоятелно, но това едва дали ще Ви смути, тъй като съвсем лесно ще се справите и без странична помощ. Силно ще бъде влиянието на позитивните тенденции в сферата на романтичните и семейни отношения. Нарастналата интуиция ще Ви помогне да постигнете разбирателство с близките си хора, а умението спокойно да обсъждате общите проблеми ще позволи да бъдат избегнати конфликтите.

Лъв
Лъвовете са готови на твърде много неща заради промени в живота, които им се струват много необходими. Да се отърсите от миналото е лесно: отказвайки се предишните планове и връзки, Лъвовете даже и не се замислят , че могат да поставят някого в сложна ситуация, или да причинят на някого болка. Именно затова денят ще бъде свързан с остри конфликти, тежки, а понякога жестоки методи за постигане на желаното. Впрочем, във Вашето близко обкръжение непременно ще се намери човек, който ще Ви помогне да се настроите на миролюбива струна. Именно благодарение на това няма да разрушите граденото с години...

Дева
Напрегнат ден. Личните отношения навлизат в сложна фаза и за да се стигне до сериозен конфликт, е достатъчна само малка искрица разногласие. Конфликти ще има дори и при най-хармоничните двойки. Впрочем, опитните Деви ще успеят да потушат разгорелия се пожар, с помощтта на дипломатически хитринки. Не си правете някакви сложни планове за този ден: вероятността да успеете да ги реализирате , не е достатъчно голяма. Пестете енергията си и не започвайте мащабни работи. По-добре се ограничете с ежедневните грижи.

Везни
Днес е добре да позволите на своя любим човек да Ви помогне в нещо, дори и помощта му въобще да бе Ви е нужна. За него е много важно да почувства, че наистина Ви е нужен като човек и много цените присъствието мъ , редом с Вас. В противен случай ще се наложи да го лекувате от лошо настроение.

Скорпион
За Вас това е ден на успешна реализация на плановете. Всичко, което е било добре премислено и организирано, преминава по възможно най-добрия начин. Импровизациите обаче ще се окажат не толкова удачни, тъй като Вие не така бързо и безгрешно, както друг път, ще реагирате на промените в ситуацията. Възможно е получаване на неочаквано известие , което да Ви удиви, и даже ще Ви шокира. Нееднозначно ще се подредят отношенията с близките: те не само ще Ви подкрепят, но и ще Ви критикуват. Първото ще Ви радва, а пък второто ще Ви дразни не на шега. Вечерта са възможни сериозни разправии.

Стрелец
Днес звездите не Ви препоръчват, да злоупотребявате с алкохола. Разбира се , чаша вино с хубава вечеря , съвсем не е проблем, но по възможност – не повече. На Вашия любим човек ще е неприятно да Ви гледа в подпийнало състояние, а още по- малко - да Ви целува.

Козирог
Преди да се решите на каквато и да било отговорна крачка, обезателно се посъветвайте със своя любим човек. Той по своему ще направи разбор на ситуацията и едновременно с това може да се окаже автор на доста ценни съвети, които ще Ви бъдат от голяма полза, когато започнете да реализирате своя план.

Водолей
Любовта Ви днес ще помогне на Вашия любим човек да се промени към по-добро, и то - съвсем видимо. Само че след известно време може много да съжалява за това, че Ви е послушал и е решил да се променя. Не забравяйте, че силата на действие има равна и противоположно насочена сила на противодействие.

Риби
Когато сте принудени неочаквано да вземете решение, обхваща Ви страх от носенето на отговорност. Няма нищо страшно в това, под натиск да кажете на обкръжаващите да им кажете онова, което по Ваше мнение биха искали да чуят, защото после може да се премислите. Най-добрата тактика за този ден е, да осъзнаете, че макар и да имате някаква власт над собствения Ви живот, нещата не се въртят около Вас. И не винаги последната дума е Ваша...