Свят

ВИДЕО 18+: Разгадаха тайната с чисто голото момиче, бягащо на 4 крака

  09.08.2020 20:20             
ВИДЕО 18+: Разгадаха тайната с чисто голото момиче, бягащо на 4 крака

В интернет се появи видеоклип, който би трябвало да е фрагмент от някакъв страховит филм, но не, това е обикновено видео, заснето от камера за улично видеонаблюдение. През нощта камерата е заснела слабичко момиче, тичащо чисто голо около къщата си на четири крака, съобщават световните издания.

Видеото е публикувано преди няколко седмици. Наречено е „Момиче-куче от Тамаулиспас“. Както подсказва заглавието, видеото е записано в Мексико. След няколко седмици видеото се е разпространило из целия интернет.

Видеото показва изтощено създание, което се движи на четири крака. Нездравата психически жителка на Мексико бяга много сръчно и бързо.

Заслужава да се отбележи, че това момиче е забелязано още през 2009 година. Тогава е било изяснено, че момичето-куче живее заедно с майка си в района на Националния парк „Амплиасион Унидад“.

Някои хора пишат в коментарите, че впечатлението им е, че камерите са записали хуманоид. Други потребители едва сега, над 10 години след първите сигнали за необикновеното създание, отбелязват, че момичето всъщност има синдром на Унер Тан. При тази болест човек не е в състояние да ходи на два крака.

Родителката криела дъщеря си от съседи и още повече от медиите. Това поведение е съвсем разбираемо: майката не искала да се подиграват на дъщеря й, както и да я сочат с пръсти.

Синдромът не обяснява защо момичето е толкова кльощаво и напълно голо във видеото. Също така си струва да се отбележи, че никой с подобно заболяване не може да се движи толкова плашещо умело на четири крака, сякаш не е човек.

Днес момичето е на 25 години, няма информация за нея по очевидни причини. Известно е само, че камерите са специално окачени в случай, че момичето избяга.

Повечето потребители в интернет са шокирани от кадрите, сравняват ги с филм на ужасите, само че наистина случващ се в реалността.

Превод и редакция: Блиц