Крими

Баница потъна в скръб заради Нанси, която загина на пътя СНИМКИ

  06.08.2020 11:13             
Баница потъна в скръб заради Нанси, която загина на пътя СНИМКИ

Във врачанското село Баница потънаха в скръб, след като научиха, че снощи при катастрофата край селото им е загинала 15-годишната Нанси. Тийнейджърката издъхна при зловещ удар на „Фолксваген Голф“ в дърво и последвало преобръщане.

https://www.konkurent.bg/news/15966970901085/tiyneydzharka-e-zaginala-pri-katastrofata-kray-banitsa-za-koyato-vsichki-nauchiha-ot-konkurent-snimki

Трагедията в семейството на загиналото дете е неописуема. Нанси е третото дете на Диляна Колибанска, която е погребала предишните две заради заболявания, разказват в с. Баница

Според местните хора, шофьорът нямал книжка. Той си купил кола от гурбет с родителите си в чужбина.

От полицията първоначално не потвърдиха информацията на местните хора, че водачът е бил неправоспособен, но след като се намеси репортер на "Конкурент" се поправиха и изпратиха допълнение, че водачът е неправоспособен. Органите на реда обаче уточниха, че на 19-годишния водач не е вземана проба за алкохол заради тежките наранявания, които е получил при ПТП-то. Той е с мозъчно сътресение.

В Баница знаят още, че един от двамата пострадали при инцидента е със счупени прешлени на гръбначния стълб.

В селото се говори, че в колата е имало и пети човек – момиче, което се е отървало с охлузвания и порезни рани. То не е дочакало полицията и линейките, а се е прибрало у дома с кървяща глава.

https://www.konkurent.bg/news/15966489399329/tezhka-katastrofa-kray-vratsa-snimki

Всичко за драмата ще намерите в „Конкурент“ – вестникът на Северозапада.