България Спорт

Задава ли се голяма тесла за Левски?

  01.08.2020 09:36             
Задава ли се голяма тесла за Левски?

Левски не плати и в последния час! Вчера, когато беше крайният срок за покриване на текущите задължения на клуба от 2,2 млн. лева, „сините“ не успяха да намерят необходимите пари.

В четвъртък вечерта изпълнителният директор Павел Колев обяви, че ако до 31 юли Левски не плати въпросните пари за заплати на футболисти, служители и на два клуба по трансфери, УЕФА ще накаже „сините“ с изваждане от евротурнирите за една или две години.

"Пари няма, но вярваме, че високата експертност на Павел Колев може и да ни издейства още няколко дни отсрочка. Не искам да коментирам повече тази тема, защото сме се разбрали по нея да говори само изпълнителният директор", обясни Тити Папазов пред „Меридиан Мач".

Той взе отношение и по атаката към него и Павел Колев от страна на един от тарторите на Сектор „Б“ - Любомир Костадинов, известен като Младежа.

"Принципно не ми се коментират теми, които не помагат на Левски. Живеем в демократична държава и всеки има право на мнение. Историята е показала, че който и да бъде в челото на клуба, винаги ще има и „за" и „против" него", допълни акционер №2 в клуба от „Герена“.Нарядите за мачовете на Монтана и Кариана
Какви са рисковете за сърцето след заразяване с COVID-19
Ето какво време ни очаква днес
Конспирациите за лейди Даяна: убита бременна или сама симулира смъртта си
Мъж съди прокуратурата за 40 бона, престоял в ареста незаконно
Любов и щастие застигат тези зодии - дневен хороскоп за 14 август