Събития

Нека помогнем на 12 таланта от Враца да получат пълна стипендия за обучение!

  02.08.2020 15:00             
 Нека помогнем на 12 таланта от Враца да получат пълна стипендия за обучение!

Вече над 7 години Враца Софтуер Общество осъществява обучения в IT сферата и дава шанс за нова кариера на хората от град Враца и околните по-малки населени места. 
Враца се намира в най-бедния регион в Европа и има спешна нужда от съживяване на икономиката и от това младите хора да се върнат и да останат да живеят и работят в родния си град. 
През годините се справихме с редица трудности, но сега, последствията от COVID-19 усложниха ситуацията в града, защото много хора останаха без доходи през последните месеци. Някои от тях имат таланта и желанието да завършат нашите курсове, но нямат финансовата възможност да започнат, казаха от Враца Софтуер общество.
Над 400 човека са преминали през курсовете, помогнете на още 12 да имат тази възможност!
Вдъхновени от техните истории решихме да стартираме нашата дарителска кампания, която може да разгледате на сайта на Global giving https://www.globalgiving.org/projects/help-12-local-people-start-a-career-in-tech/.

Помогнете положителната промяна за хората и региона да продължи и тази година, като направите своето лично дарение през линка по горе.Стартира ремонтът на 7,7 км от път II-81 Берковица - Монтана
Нарядите за мачовете на Монтана и Кариана
Какви са рисковете за сърцето след заразяване с COVID-19
Ето какво време ни очаква днес
Конспирациите за лейди Даяна: убита бременна или сама симулира смъртта си
Мъж съди прокуратурата за 40 бона, престоял в ареста незаконно