Събития

Водомерите на абонатите на реален отчет, ще бъдат отчетени днес и утре

  29.07.2020 13:11             
Водомерите на абонатите на реален отчет, ще бъдат отчетени днес и утре

От Топлофикация Враца обявиха на сайта си графика, по който ще се движат инкасаторите, осъществящи месечния отчет, през този месец. В него всеки абонат може да разбере кога е предвидено да бъде посетен техният адрес.

На 29.7.2020 година и на 30.7.2020 година всички абонати на дялово разпределение  осъществявано от Топлофикация Враца, които са на реален месечен отчет ще бъдат посетени от инкасатори, които ще засекат техните уреди, за да бъдат изготвени техните фактури за потребената топлинна енергия за битово горещо водоснабдяване

От скоро Топлофикация Враца придоби напълно нов облик. От дружеството изработиха ново лого и пуснаха изцяло нов сайт, който предоставя полезна информация по различни въпроси, касаещи предприятието.

Освен това доволните врачани от топлофикация станаха повече, след като стана ясно, че договорите „Равни вноски“ ще бъдат продължени. Много от тях споделят удобството на този вариант на плащане и оценяват като изключително позитивна и промоцията от 6% отстъпка, която получава всеки, който заплаща сметките си редовно.

„От години плащам на равни вноски на топлофикация. Седнахме с представител на дружеството, направихме сметки и заедно избрахме месечната сума, която отговаря на моите финансови възможности и съобразена с годишната ми консумация.“ – споделя Красен Валериев, абонат на Топлофикация Враца.

„Прецених през тази година да пробвам варианта за плащане на равни вноски, защото ми е трудно точно декември и януари, когато искам да отделя пари за подаръци за Коледа, да плащам големи фактури за парно“ – пише Андрей Георгиев.

 „Откакто използваме „Равни вноски“, не натоварваме месечния си бюджет през зимата и ни е по-лесно да планираме разходите си.“ – завяват семейство Евтимови.

Вариантът за плащане на равни вноски на сметките за парно и топла вода се приема изключително добре сред абонатите на Топлофикация Враца. Все повече потребители на централно отопление и битова гореща вода решават да преминат към този вариан за заплащане на консумираната топлинна енергия.Асоциацията на топлофикационните дружества с информация за помощите за отопление
Топлофикация-Враца запазва отстъпката от 6% за редовните платци, потребяващи топлинна енергия
Крайният срок за подписване на договори „Равни вноски“ с Топлофикация-Враца наближава