Бизнес Събития

Топлофикация-Враца запазва отстъпката от 6% за редовните платци, потребяващи топлинна енергия

  28.07.2020 08:00             
Топлофикация-Враца запазва отстъпката от 6% за редовните платци, потребяващи топлинна енергия

Преди време Топлофикация Враца въведоха отстъпки при заплащане в срок на топлинната енергия за своите битови клиенти. Въпреки, че все още сме в разгара на лятото и на никого не му е до сметки за парно, от дружеството решиха да съобщят добра новина за потребителите на техните услуги, а именно, че отстъпките ще останат и през следващия отоплителен сезон 2020/2021.

„Радостни сме, че въпреки кризата, която засегна всички в икономически и социален аспект, успяхме да оптимизираме дейността си и ще запазим действащите до момента отстъпки за топлинна енергия. Вече стартира кампанията по сключване на договори „Равни вноски“, което е голямо улесние, защото с подписването му нашите клиенти си осигуряват лесно планиране на месечния бюджет. Всички битови абонати, които внасят дължимите суми в необходимия срок до последния работен ден на месеца следващ начислението, ще получават 6% отстъпка, калкулирана върху данъчната основа на начислената топлинна енергия. За нас е важно в тези тежки времена, да не вдигаме цените на нашите услуги, а напротив, да работим в интерес и в помощ на гражданите, които са ни се доверили!“ – оповести директорът на Топлофикация Враца инж. Радослав Михайлов.

Директорът уточни, че до края на месеца абонатите могат да подпишат договор „Равни вноски“ или да предоговорят стария. Повече информация може да бъде получена на телефона на Топлофикация Враца или на място.Асоциацията на топлофикационните дружества с информация за помощите за отопление
Водомерите на абонатите на реален отчет, ще бъдат отчетени днес и утре
Крайният срок за подписване на договори „Равни вноски“ с Топлофикация-Враца наближава