Лайфстайл

Потрес: Анорексичната Грахич се изгърби от силикон! (Виж в какво се превърна - СНИМКИ)

  23.07.2020 09:30             
Потрес: Анорексичната Грахич се изгърби от силикон! (Виж в какво се превърна - СНИМКИ)

Чалгата тотално проми мозъка на Цветелина Грахич!

Някогашното протеже на Слави Трифонов – Цветелина Грахич все повече не прилича на себе си. След като от няколко години насам доби визия на жена с отвращение към храната (сиреч анорексичка), днес тя потресе с нова придобивка.

Новото попълнение във фирма Пайнер тресе чифт „любеници“, които буквално са я изгърбили. Босненката е наляла рекордно количество силикон в пазвата си при все, че вече имаше такъв.

Розовото потниче, което прикрива гръдта й, е на път да се пръсне. А феновете й сериозно се чудят как успява да носи подобна тежест при оскъдните си килограми.

Отделно от това, Цветелина видимо е променила физиономията си, което е наблъскано с филъри – особено в областта на скулите. Последните й стоят на лицето като топки, а видът й е пластмасов.

„Явно чалгата съвсем му проми мозъка на това момиче. Докато беше в „Шоуто на Слави“ поне показваше гласовите си данни, а сега какво – нито хитове, нито слава. А и при наличието на толкова рейтингови певици във фирмата му, пак няма да я огрее да блесне, милата“, коментират потребители в мрежата.

За Грахич обаче подадената ръка от инж. Митко Димитров е спасителен пояс, особено в дните на криза покрай пандемията. Димитровградският бос поне ще я урежда с месечни участия, тъй като от доста време насам джобът на певицата е скъсан.

Източник: Ние-жените.бг