Лайфстайл

Ужас! След Галена и Деси Слава е с COVID-19

  10.07.2020 15:37             
Ужас! След Галена и Деси Слава е с COVID-19

Пикът на заразените с COVID-19 в страната май настъпва. Броят с всеки ден расте, а сред заразените имаме вече доста популярни личности. 

Преди няколко дни, както Блиц първи писа, Галена даде положителен резултат на теста и в момента е под карантина в апартамента си в София, заедно с малкия си син Александър, който също е виросоносител. 

Репортер на Блиц научи, че още една голяма чалга дива е пипнала коварния вирус, който щурмува из целия свят. Става въпрос за Деси Слава, която е почувствала неразположение, болки в кокалите и леко повишена температура. Симптомите са на лице и Деси побързала да се теста. 

За неин голям ужас се оказала заразена и бързо се изолирала. Все още не е ясно дали приятелят й Благой Найденов, неговите родители и синовете на певицата са положителни. Именно с тях Деси е имала близък контакт и е възможно да са прихванали заразата. Това научихме от трима независими един от друг източника. 

Наш репортер се опита да се свърже с певицата и с ПР на фирма "Пайнер" за повече подробности, но никой не отговори на позвъняванията.По-късно от фирмата получихме обратна връзка, но от там казаха, че не са запознати с информацията

Източник: show.blitz.bg