Лайфстайл

Участничка в „Мис Плеймейт“ направи СКАНДАЛНИ разкрития за конкурса! (Момичетата трябва да се снимат в клипове за възрастни + ОЩЕ)

  10.07.2020 09:30             
Участничка в „Мис Плеймейт“ направи СКАНДАЛНИ разкрития за конкурса! (Момичетата трябва да се снимат в клипове за възрастни + ОЩЕ)

Развъдник на компаньонки ли е прословутият конкурс „Мис Плеймейт“? Този въпрос изникна, след като участничка в състезанието ни изпрати сигнал с потресаващи разкрития. По желание на момичето ще запазим нейната анонимност.

„За да се класираш на някое от челните места в конкурса, трябва да се съгласиш с определени условия. Секс условия!“, твърди миската.

Една от първите и задължителни договорки е секс с Христо Сираков. „Ако искаш да си победителка или подгласничка на Мис Плеймейт, трябва да се съгласиш на интимности с него“, разказва източникът ни.

Това обаче е само началото. По-важното условие е победителките да са съгласни да работят в последващата схема.

А именно – да участват в порно видео клипове, които ще се качат в чуждестранни сайтове за възрастни. Повечето момичета се съгласяват, тъй като достъпът от България към въпросните сайтове е забранен и няма опасност някой близък да ги разпознае.

Достъпът е платен и срещу 5 долара потребителите могат да се насладят на уменията на плеймейтката.

„Схемата е печеливша, защото 50 000 човека като платят по 5 долара, това прави 250 000 долара. Половината пари остават комисионна за сайта. Печалбата на Христо Сираков е 125 000 долара на порно клип, като половината от парите остават за момичето“, продължава с разкритията миската.

Преди около половин година такъв секс клип беше пуснат с актуалната Мис Плеймейт Михаела Тодорова. Към днешна дата той обаче е изтрит (вижте снимката в по-долу).

Втората схема отново е с видео клипове, но не порно, а еротични. Те се качват безплатно в чужди интернет сайтове. В тях няма секс, а само еротика и служат като визитна картичка на плеймейтките, когато ги поръчват баровци от чужбина. Проценти от тези поръчки също отиват към компанията на Христо Сираков.

Очаквайте нови разкрития, много скандални видеа и снимки!

Източник: Шоу.бг