Лайфстайл

Днес разчитайте само на себе си - хороскоп за 11 юли

  11.07.2020 06:00             
Днес разчитайте само на себе си - хороскоп за 11 юли

Овен
Днес не е най-подходящия ден , в който да играете на самотен рицар и красиво да се отдалечавате по посока на залеза. Вместо това, по-добре общувайте повече със своите колеги, наблюдавайте ставащото и бъдете готови за всеки случай, ако например възникнат непредвидени обстоятелства или проблеми. Трябва да се стремите към колективни действия, а да се изявите като герой, има и други дни.

Телец
Охотно и с ентусиазъм ще се захванете за работа, но едва ли ще можете да приключите с всичко започнато, тъй като търпението няма да Ви стигне.По тази причина денят е подходящ за решаването само на по-дребни задачи. Не е желателно да планирате за днес далечни пътувания, или някакви натоварвания, свързани със сериозни физически натоварвания. Възможни са трудности в отношенията с по0стари роднини, очакващи от Вас по-голяма съсредоточеност и сериозност. Отделете време и на своята „половинка” - денат ще стане по-приятен и интересен, ако му поставите романтичен акцент.

Близнаци
Ще имате успешен ден, ако проявите не упоритост, а гъвкавост. Много ще Ви е нужно умението да се договаряте, особено ако имате планирани делови срещи. Няма смисъл да настоявате на своето, но да се вслушате в събеседника и да му паравите предложение, което да го заинтересува, е просто нужно, и даже задължително. Няма да Ви бъде трудно да угодите на близките си, както и да кажете точно онова, което искат да чуят, или да оправите отношенията , в които в последно време е имало пукнатини. Само че при това едва ли ще си изясните, какво всъщност искате, и от това ще се почувствате не съвсем комфортно...

Рак
Денят не може да се нарече обикновен. Ако сте родени през юни, той ще се окаже неспокоен , и може да Ви донесе изобилие от неприятни изненади. През това време може да се ожат под удари Вашето здраве, благополучие и общия Ви жизнен тонус. Особено уязвима ще бъде нервната Ви система, рязко ще нарастне вероятността от стресове. Ако не сте настроени да рискувате, може интуитивно да намерите в сложните обстоятелства нещо привлекателно. Само че звездите все пак препоръчват да бъдете предпазливи и внимателни. Въздържайте се от смели начинания, ако от това няма пряка необходимост.

Лъв
Ако в живота Ви някога е имало ден, когато бихте могли да поемете риска , да изглеждате самохвалко, този ден определено е днес! В този момент имате куп поводи за гордост, и мненията на околните слабо влияят на онова, което мислите за себе си. Не позволявайте на тяхната гордост, завистливост, ограниченост и невежество, да Ви лишат от изпитваната гордост. Днес трябва да се оттеглили от ситуацията, която морално Ви разрушава. Търсете позитивно настроените съюзници, и дайте възможност на засегнатите да се опиват от самосъжаление.

Дева
Вие искрено не сте безразлични към рибите в морето, страшните пълзящи създания, големите мечки, гигантските китове и хората. Готови сте да се приспособите: да ходите с велосипед на работа, да употребявате по-малко електроенергия, ако това ще помогне да се съхранят всички реки, земята и океаните. Но защо не потърсите и някои други способи да помогнете?

Везни
Колкото и да са трудни времената, винаги сте длъжни да помните един забележителен и неоспорим факт: винаги може да разчитате само на себе си. На хората, които обичате, е възможно да се наложи да припомните този неписан , но неоспорим факт, когато те за пореден път се разочароват. За щастие предстоящият ден не Ви готви никакви разочарования, а даже приятни сюрпризи в областта на романтиката. Но все пак не очаквайте публична заявка!

Скорпион
Ако днес много не Ви се иска да направите нещо, не го правете - слушайте своето сърце. Впрочем, гласът на сърцето няма да бъде за Вашия любим човек убедителен довод и затова за него ще се наложи да измислите милион други. Разчитайте на своята фантазия...

Стрелец
За Вас това е много удачен ден, само че не трябва да губите бдителност. Помнете, че всяка откриваща се днес възможност, е свързана и с опасност, и се старайте правилно да определите риска. В съветите на близките може да се вслушвате, но и „гласа” на собствената си интуиция не трябва да оставяте без внимание. Всъщност някои представители на този зодиакален знак днес ще стигнат до удивителни изводи. Лесно намирате общ език с хората и се радвате на доста контакти, но се нуждаете също и от време, в което трябва да останете сами. Първата половина на деня е подходяща за активна почивка, а през втората е желателно да се ограничите в спокойни занимания.

Козирог
Събитията на деня ще дадат поводи за радост. Не са изключени приятни изненади и примамливи предложения, призлизащи от хора, с които Ви е приятно да имате работа.. Има шанс да осъществите свои отдавнашни планове. Важните решения може да взимате спокойно , без суета и бързане. Всичко, с което се заемете през този ден, ще помогне за увеличаване на Вашето благосъстояние и подобряване на качеството на живота Ви. Спокойни и хармонични са отношенията в семейството и са малко вероятни разногласията и споровете с този, който Ви е скъп. Вслушайте се в предложенията и идеите на любимия човек . Те ще се окажат много интересни, дори и тяхната реализация да се наложи да се отлага.

Водолей
Не толкова отдавна Вие сте отделяли на някого прекалено много време, и по този повод приятелите вече започват да си шушукат. На практика още един коментар , свързан със сватбения марш, заплашва сериозно да Ви „изкара” от равновесие. Ако това Ви учудва, помислете сериозно над въпроса, не е ли вече крайно време да приключите със самотния живот. Нима не е прекрасно да покорявате все нови и нови висоти, да преминавате мостове и да се любувате на залеза на слънцето, заедно с постоянен партньор?

Риби
Напрежението през денонощието постепенно ще намалее. Ще станете по-гъвкави и изобретателни и може да прилагате за решаване на актуални задачи не само преки, но и „обиколни” и неформални пътища. Старайте се да не се опитвате да заглушавате неприятностите с алкохол или по други подобни начини. Преди да направите нещо, убедете се, че сте избрали правилното направление. Избягвайте нечестността в работата и в общуването.