Лайфстайл

ДесиСлава единствена не се показа по бански

  11.07.2020 09:30             
ДесиСлава единствена не се показа по бански

Летните горещини провокираха любимите изпълнители на България да потърсят прохлада край морския бряг. След първата порция плажни снимки, тази седмица звездите на “Пайнер“ изкушават почитателите си с нова доза интригуващи кадри по бански. Най-новата публикация на Цветелина Янева бе повод за мнозина да преминат на лятна вълна, да последват примера й и да си откраднат време за релакс край басейна.

С екзотика от Instagram ни зарежда и Деси Слава, която е заложила на огнени цветове и морски шик, но е единствената, която не смее да се покаже по бански явно заради продължаващите проблеми с теглото. Всички нейни колежки обаче не пропускат да се снимат доста разголени от пясъка. Директно от плажа снимки споделиха още Преслава и Ивелина Колева, както и Глория. Примата на модерния фолк е в любимата си Гърция и пълноценно се наслаждава на своята ваканция след представянето на новите си проекти. Перфектни форми по бански демонстрира Джулия. Дори и близо до морския бряг тя не пропуска редовните тренировки заедно със съпруга си Кристиан Кирилов.

Лазар също е подвластен на фитнеса и смело показва перфектна коремна преса на плажа. Нежната солистка на трио Сопрано, Петя Вардева обожава морето и затова с огромна радост при всеки удобен момент пътува до любимите плажове. Още един от певците на “Пайнер“ ни зарадва с морски кадър и това е изпълнителят на хита #Moroko – Денис.

Източник: Хотнюз