Събития

Утре погребват красивата Антоанета, която загина при жестоката катастрофа във Видин СНИМКИ

  07.07.2020 18:02             
Утре погребват красивата Антоанета, която загина при жестоката катастрофа във Видин СНИМКИ

Утре е погребението на 21-годишната Антоанета Тимофеева, която загина при жестоката катастрофа във Видин вчера сутринта, научи „Конкурент”.

Поклониението ще се извърши от 10 часа в дома покойната красавица в село Новоселци. Погребението ще е от 13.30 часа в новия гробищен парк във Видин.

Припомняме, че катастрофата стана вчера  сутринта, в 6.50 часа. Тогава на тел.112 постъпил сигнал за ПТП по пътя в посока  ферибота, след агроцентъра. Към мястото незабавно се насочили екипи на полицията, пожарната и спешна помощ. Служителите на реда установили, че лек автомобил „Рено Лагуна“ с видинска регистрация – собственост и управляван от 48-годишен жител на Грамада. По информация на „Конкурент” шофьорът се казва Николай Георгиев и е бил колега на Антоанета. Заедно са работили на бензиностанция, като в момента униформените разследват дали мъжът не е употребил алкохол преди да седне зад волана.

Колата била излязла от пътя и се блъснала в метален стълб, като на място загива 21-годишна видинчанка, а Георгиев е откаран във видинската болница.