Крими

Наградиха 94 полицаи, огнеборци и служители от МВР-Видин СНИМКИ

  04.07.2020 11:34             
Наградиха 94 полицаи, огнеборци и служители от МВР-Видин СНИМКИ

Поздравление от старши комисар Петър Коцин – директор на ОДМВР-Видин

Уважаеми колеги,

В навечерието на  5-ти юли и отбелязването на 141-та годишнина от създаването на МВР най-сърдечно поздравявам всички служители от териториалните структури на министерството в област Видин по случай професионалния празник.
Позволете ми да изразя благодарност към Вас за професионализма, куража и постоянството при изпълнение на дълга ни към обществото и каузата Видинска област да бъде спокойно място, с добър обществен ред и сигурност за жителите и гостите на целия регион.
Настоящата година,  с възникването и развитието на пандемията изправи света, Европа, страната, региона и нашата институция пред нови, непознати ни досега предизвикателства. Към задълженията ви по опазване на обществения ред и противодействие на престъпността във всичките й форми бе добавено осъществяването на активна контролна дейност по спазване на регламентираните противоепидемични мерки. А това отне и отнема немалко време и ресурс. Гордея се, че проявихте силата да се справите достойно и с това изпитание, изискващо допълнително натоварване.
Колеги, пожелавам на всички Вас, на вашите семейства – на децата и родителите ви, на близките и приятелите ви  - радост, благополучие, оптимизъм и успехи в начинанията.
Използвам случая да благодаря на институциите и местната власт в област Видин за професионалното партньорство и успешната съвместна работа. Празникът е повод за пожелания и равносметка. А равносметката е ясна – заедно се справяме и успяваме. Предизвикателства предстоят, а всички ние ще продължим напред със силата на професионализма, мъдростта и опита.
Честит празник!

Наградени по случай празника са 94 полицаи, огнеборци и служители от администрацията на МВР-Видин.