Крими

Наградиха шефа на полицията в Монтана ст. комисар Пламен Томов СНИМКИ

  04.07.2020 10:39             
Наградиха шефа на полицията в Монтана ст. комисар Пламен Томов СНИМКИ

Министърът на вътрешните работи Младен Маринов отличи с „Почетен знак на МВР III” директора на ОД МВР Монтана ст. комисар Пламен Томов. Високото отличие е за постигнати трайни резултати, безукорно поведение, проявени инициативност и професионализъм при изпълнение на служебните задължения. Същата голяма награда е присъдена и на гл. инспектор Ивайло Цветанов, началник сектор „Превантивна и контролна дейност” в Регионална дирекция „ПБЗН” – Монтана

86 служители на ОДМВР Монтана и РДПБЗН Монтана с наградени по случай професионалния празник на МВР

В навечерието на професионалния си празник – 5-ти юли, както и по случай 141-вата годишнина от създаването на вътрешното министерство, тази година награди получиха 86 служители от Областната дирекция на МВР и Регионалната дирекция на „ПБЗН” в гр. Монтана.

За образцово изпълнение на служебните задължения грамота от административния секретар на МВР е присъден
а на главния счетоводител на полицейската дирекция Аринка Михайлова.

Тази година наградените служители от ОДМВР Монтана и РДПБЗН Монтана са 83. Те са отличени за съществен принос при изпълнение на конкретни професионални задачи с наградата „писмена похвала”. От директора ст. комисар Пламен Томов са поощрени 15 служители от структурните звена на полицейската дирекция в областта. От началника на РУ Лом гл. инспектор Огнян Иванов - 41 служители, от началника на РУ Монтана гл. инспектор Бисер Йончев – 19 служители и от началника на РУ Берковица гл. инспектор Петър Андреев – 4-ма служители.

По случай професионалния празник гл. комисар Николай Николов, директор на Главна дирекция „ПБЗН”, е присъдил наградата „писмена похвала” на 4-ма служители на Районна служба „Пожарна безопасност и защита на населението” в гр. Монтана, изпълняващи длъжностите началник смяна, ст. пожарникар и двама водачи на специални автомобили.