Събития

Откритият басейн във Враца ви очаква с куп приятни изненади СНИМКИ

  30.06.2020 08:01             
Откритият басейн във Враца ви очаква с куп приятни изненади СНИМКИ

Лятото дойде с пълна сила, а с драстичното покачване на градусите всеки търси приятна прохлада. Нашето предложение за качествено релаксиране под жаркото слънце във Враца е на открития плувен басейн в спортен комплекс „Христо Ботев“, където тази година ви очакват куп приятни изненади.

Важно е да знаете, че

басейнът официално отваря врати от утре

на 1 юли.

Входът за прохладното разпускане на обекта е 6 лева, като за шезлонг с чадър се заплаща 2 лева допълнително. В началото на сезона шезлонгът и чадърът ще бъдат безплатни, като ще се заплащат само през уикенда. Работното време на малкият оазис на прохлада в града е от 7 до 21 часа всеки ден. Закупените билети за водното съоръжение важат до 18 часа. От 18.30 часа от управата предлагат билети на цена 4 лева. Те са за хората, които са по-притеснителни или за работещите, които искат да се разхладят, да имат здравословен тен и да стегнат тялото си с плуване.

В обекта има и

два малки басейна за дребосъците

За водните съоръжения се грижат двама професионални спасители и много и най-различни спасителни съоръжения, така че всеки посетител да се чувства в безопасност. За спокойствието на по-възрастните, които не са се научили да плуват добре, но искат да се възползват от чистата вода на басейна от тази година ще се предлагат и по-големи спасителни пояси, които до сега бяха дефицит на пазара.

Басейнът разполага и с барче, където клиентите могат да хапнат салати, аламинути, сандвичи и да утолят жаждата си най-различни напитки на нормални цени.

Не трябва да пропускаме и наличието на достатъчно естествена сянка от дърветата около водния обект, които дават допълнителна прохлада.

На открития плувен басейн в спортен комплекс „Христо Ботев“ ви очакват 150 големи шезлонга и около 60 малки, като до броени дни се очаква доставка на още 150 шезлонга.

За любителите на спорта до дни ще бъдат монтирани

две големи плазми

а разочарованието единствено ще е за фолк маниаците, тъй като на басейна чалгата е абсолютно забранена.

Посетителите могат да се възползват от игрище за плажен волейбол, вратички за мини футбол, батут за по-малките деца, като не са забравени и хората, които искат да се забавляват с настолни игри и да напрегнат сивото си вещество с предизвикателства на шах, табла и карти.

На басейна тази година ще се провежда и лятно училище за плуване от 8.30 до 12.30 часа с трима учители, като се очаква да има 3 или 4 школи. От тази година ще има и нова атракция, която за сега се пази в тайна.

Басейнът е най-големия в района с 1000 кв. метра площ – 50 на 20 метра. В най-ниската си точка е 1.55 метра, а в най-дълбоката – 2.65 м. Той е пълен с 2 300 куб. метра питейна вода, която се дезинфекцира редовно с най-добрите европейски препарати и най-важното без никаква белина.

Насладете се на пълноценна отмора на открития плувен басейн в спортен комплекс „Христо Ботев“.

Време е да придобием здравословен слънчев загар в приятна обстановка и на добра цена.

Още по темата ще намерите в днешния брой на "Конкурент" - вестникът на Северозапада.