Свят

Странно и невиждано досега нещо падна от небето в Индия ВИДЕО

  30.06.2020 08:20             
Странно и невиждано досега нещо падна от небето в Индия ВИДЕО

В град Санхор, който се намира в индийския щат Раджан от небето в петък падна неразбираем обект, който приличаше на метеорит. В резултат на падането на обекта се образува кратер.
Дълбочината му била половин метър. В същото време се чул звук на разстояние от почти два километра, което наподобявал мощна експлозия. В момента от полицията е иззет странният предмет.
Местните жители казват, че експлозията е била чута точно в момента, когато обектът паднал от небето. Инцидентът предизвикал паника в региона.
Струва си да се отбележи, че няколко часа след падането обектът продължил да излъчва топлина. Някои дори проверили дали ще избухне. В резултат на това местните власти препоръчаха на всички любопитни да стоят далеч от странната находка, доколкото е възможно. Предметът е иззет едва след като напълно се е охладил. Полицията заяви, че той ще бъде предаден на специалисти за допълнително разследване.
„Сутринта чухме невероятно силен звук. Изглеждаше, че някъде в близост се е разбил самолет, но всъщност това е непознат предмет, наподобяващ метеорит, който падна от небето. Скоро той бе намерен в яма, дълбочината на която е била малко повече от 30 сантиметра. Обектът падна близо до къщата ми и веднага съобщихме какво се е случило с местните власти ”, казва един от местните жители Аджмал Деваси.
„След като беше получена информация за странния паднал предмет, служителите на отдела бяха незабавно изпратени на местопроизшествието. Теглото на този обект достига около три килограма и по времето на пристигането на специалисти все още беше горещ. В момента провеждаме разследвания “, каза Мангал Сингх, един от инспекторите в Районното информационно бюро в Джалор.


Превод: Блиц