Бизнес Събития

Врачани наясно колко ще вземат от „Топлофикация“

  29.06.2020 10:49             
Врачани наясно колко ще вземат от „Топлофикация“

От „Топлофикация – Враца“ разпространиха чрез сайта си примерна таблица, в която е упоменато каква е сумата, която предстои да бъде възстановена. Подробна справка ще получи всеки един абонат, който е на реален отчет. Тя ще съдържа подробна информация колко пари са изчислени за връщане спрямо потреблението за всеки месец. Така „Топлофикакация – Враца“ показва, че сметките, колкото и сложно да изглеждат могат да бъдат ясни на хората.

Цената на топлинната енергия, реализирана от дружеството от 1 юли 2019 г. беше 87.87 лева, но поради промяната на цената на синьото гориво със задна дата бе актуализирана до 83.05 лева, което е намаление с около 5.5%.

От „Топлофикация – Враца“ са се постарали да изработят достатъчно подробна справка, на която да се вижда не само общата сума, която трябва да бъде върната на конкретния абонат на дружеството, а и дължимото му за всеки месец от юли 2019 г. до март 2020 г.

От дружеството уточняват, че сумата ще бъде възстановена на лицата на реален месечен отчет, които в периода от юли 2019 година до март 2020 година са били абонати на Топлофикация Враца, но към днешна дата са се отказали от услугите на дружеството и са загубили качеството клиент на топлинна енергия. За всички останали текущи потребители на услугите на топлофикация сумата ще бъде приспаднаат от текущи или бъдещи задължения.Осъден на смърт почина от коронавирус
Вижте как си изхвърлят боклука във Враца СНИМКИ
Тестват за коронавирус целия Общински съвет в Пловдив заради заразен съветник
Монтана сломи с 4:2 Хебър
Зов за помощ: Търси се изчезнал мъж от Септемврийци
Детски градини в Русия пламнаха с коронавирус
Анкета

Планирате ли да ходите на почивка тази година?


Резултати