Лайфстайл

Предстои ден изпълнен с романтика - хороскоп за 1 юли

  01.07.2020 06:00             
Предстои ден изпълнен с романтика - хороскоп за 1 юли

Овен
Засилват се маниакалните депресии, обърнете внимание на близките с проблеми. Ден на призив, отворени са каналите към други светове. Лесно се осъществяват запознанства, ще има пик и в ражданията. Каквото се започне, ще върви успешно, може да очаквате бляскава кариера, успех при публични и лични изяви, покани и гостувания. Натоварете се физически, не стойте дълго пред компютъра, щадете очите. Ако обедините усилията си с тези на по-амбициозните приятели и близки, ще постигнете бърз резултат и успех.

Телец
Ще имате възможност да постигнете значителни успехи в работата. Денят е подходящ за презентация на Ваши проекти и предложения за някакви нововъведения . Успешни ще бъдат събеседванията и срещи с потенциални работодатели. Денят ще бъде плодотворен, но не трябва да забравяте и за почивката, защото прекомерното натоварване би се отразило не много добре на здравето Ви. Възможни са проблеми в отношенията с по-възрастни роднини, на когото Вашите решения и постъпки ще се сторат прекалено смели , и даже малко безотговорни. Но пък по-младите хора ще оценят идеите Ви по достийнство.

Близнаци
Близнаците ще имат шанс да изпитат своите сили на съвършено ново поприще. Денят е много подходящ за започване на търсене на ново място за работ, или да се постараете да привлечете внимането на човек, който отдавна предизвиква интерес у Вас. Самата смелост, да се заемете с такива начинания, заслужава уважение, и не трябва да се учудвате, ако заобикалящите Ви гледат с възхищение. Този ден е свързан с противоречиви емоции, които непрекъснато ще се сменят, а това е доста уморително. Вечерта използвайте за възстановяване на душевното равновесие. За това ще са Ви от полза спокойните занимания и приятното общуване с членовете на семейството.

Рак
Отстъпвайки нещо, ще усетите истинска свобода, та защо тогава да не се опитате да го направите? В действията си сте се ръководили от истински мотиви, но неизвестно защо хората пропускат Вашите идеи покрай ушите си... Запазете енергията си за онези, които действително ще пожелаят да Ви изслушат. Приемете и факта, че някои хора си имат собствен път и правят това, което сами намират за необходимо. В този момент сте направили всичко, което сте могли. Освободете се от моралните задължения и отговорности, които сами сте си възложили.

Лъв
Колкото и да са увлекателни събитията, които стават в личния Ви живот, в никакъв случай не трябва да изпускате от поглед сферата на професионалната дейност. Конкурентите и недоброжелателите действат много активно и ще трябва да положите доста усилия, за да им дадете надежден отпор. За щастие, може да разчитате на приятели, съмишленици и проверени делови партньори. Това е благоприятен ден за промени от романтично естество. Може да става дума не само за нови запознанства, но и за преминаване на съществуващите отношения на друга фаза.

Дева
Добрата новина се заключава в това, че Ви предстои много спокоен и приятен ден. Лошата новина е, че това няма да продължи вечно, и едва ли ще можете да направите много. При условие, че се помирите с неговата непродуктивност, ще можете да се избавите от всяко бреме, което биха Ви стоварили. Дайте си сметка, че днес не би могло да разчитате на какъвто и да било успех. В крайна сметка, това е малка почивка в графика и не би предизвикала особено безпокойство у когото и да било.

Везни
Готови ли сте за поредния ден, изпълнен с романтика, двусмислени погледи и тем подобни неща? Разбира се, да. Подгответе се, както трябва, защото това ще продължи още някое време, особено ако в скоро време сте се запознали с някого. Помнете, че е много важно да бъдете открити за всичко ново. По-рано, когато са се опитвали да Ви запознаят с някого, това се е превръщало в пълна катастрофа, но този път всичко може да завърши по съвършено различен начин.

Скорпион
Дългият период на Вашата увереност в себе си в този момент преживява не само възходи, но и падения. Търсите знак, който да Ви покаже, че сте на верен път? Ако от време на време се съмнявате в себе си, това още не е края на света, та затова не почвайте да си правите самобичуване. Може да поразпитате роднините и приятелите, какво мислят относно това, което вършите, но това вместо да Ви помогне, ще Ви забърка още повече. Най-доброто, което можете да направите, за да запазите душевното си спокойствие е, да проявите търпение. Просто продължавайте да вървите напред и да вярвате в себе си.

Стрелец
Много ще бъде трудно днес на Вашия любим човек да Ви обясни, че всъщност много Ви обича и без Вас не си представя живота си. А и толкова ли са Ви нужни думите? Погледнете в очите му и всичко ще видите сама там, без каквато и да било чужда помощ или пояснения...

Козирог
Вашият любим човек днес ще поеме пълна отговорност за всяко Ваше действие или крачка. Съвсем ясно е, че може да направите така, че той да съжалява за това, ако се наложи да се срамува за някоя Ваша постъпка, но звездите съвсем не Ви препоръчват, да се държите по такъв начин. Нали пак ще се виждате?...

Водолей
Днес на Вашия любим човек няма да е лесно при общуването с Вас, защото Вие ще сте доста непредсказуеми. Поведението Ви ще е необяснимо, а лицето – намусено и неприветливо, независимо от Вашето настроение. Ако не Ви харесва такова положение на нещата, ще се наложи да положите някакви усилия.

Риби
Денят е свързан със сериозни семейни проблеми, разрешаването на които ще отнеме доста време. Грижите и суетата дразнат, но пък резултатите се оказват напълно достойни. Помнете, че точно във Вашата глава днес ще се появят най-хубавите идеи, и че именно Вие сте в състояние да дадете на човека, изпаднал в трудна ситуация, действително полезен съвет. Вероятността за нови запознанства е голяма, но едва ли през този започващите отношения ще прераснат в нещо сериозно. Вие ще се стремите само към приятно общуване, без да искате да се потопите в изобилието от чувства. Флиртувайте, но не давайте каквито и да било обещания.