Лайфстайл

Събитията ще се подреждат не особено удачно, но и сериозни проблеми няма да има - дневен хороскоп за 30 юни

  30.06.2020 06:00             
Събитията ще се подреждат не особено удачно, но и сериозни проблеми няма да има - дневен хороскоп за 30 юни

Овен
Както обикновено, независимо от избраната тема, Вие ще се изкажете директно. Защо да мълчите? Така или иначе това въобще не върши работа. В определен момент можете да разкажете за това, което Ви интересува, с всичкото си благоразумие, участие и любов. Или пък може да насъскате кучетата на човек, зкогото изцяло и напълно сте уверени, че никога не е заслужавал това повече от сега. Разбира се, Вие имате план за тази вечер! Използвайте всяко свободно време през този ден в подготовка, а и да доизкусурите всички Ваши любими дреболии. Съвсем скоро ще забравите за всичко, което Ви е разстройвало.

Телец
Събитията през днешния ден ще се подреждат не особено удачно, но и сериозни проблеми няма да има. Продължавайте със започнатото, и не бързайте да се захващате с нови дейности. Помислете и сами ще се убедите, че в създалата се ситуация това е най-правилната тактика. Старайте се да избягвате спорове с шефовете: резките думи, казани в изблик на гняв, дълго време няма да Ви бъдат простени. Възможни са подаръци и успешни покупки, а не са изключени и приятни сюрпризи, подготвени от близките. Вечерта е най-добре да прекарате в къщи, отлагайки светските развлечения. За пътуване това не е най-подходящия ден, защото много време ще бъде похабено.

Близнаци
През този ден звездите Ви препоръчват буквално да заразите с идеи своя любим човек, да се ангажирате с това, което го интересува и искрено да започнете да го считате за свое. Това ще Ви помогне още повече да се сближите и да станете наистина единно цяло с едни и същи интересеи.

Рак
Телефонно позвъняване ще Ви изненада в най-неподходящия момент Обезателно се обадете! Това, което ще Ви кажат може значително да промени Вашите планове за деня, а даже и за цял живот! Напълно възможно е това да бъде още една крачка към онзи заветен ден, когато Маршът на Менделсон ще бъде свирен за Вас.

Лъв
За Вашия любим човек днес ще бъде много сложно, да се реши на някакво отчаяно действие. Само че ако не се реши, всички Ваши отношения могат да станат на пух и прах, за което сте съвсем наясно и Вие и той. Това означава, че най-оптималното действие за Вас е, да затворите очи и да скочите заедно в ледената вода на събитията.

Дева
Има шанс да се изкачите по служебната стълбичка, правейки поредна крачка по пътя към реализацията на отдавнашна цел. Не е изключено, че денят Ви да бъде изпълнен с приятна суета, поради необходимостта постоянно да държите връзка с най-различни хора. Препоръчително е, колкото се може по-активно да поддържате контакти с началството, колегите и съмишлемиците. Ако заработвате чрез някакви услуги, не се стеснявайте да рекламирате своите достойнства, да показвате технически и професионални умения, и да демонстрирате пред потенциалните си клиенти плодовете от своята предишна работа.

Везни
Този ден ще се наложи да посветите на не най-приятния начин на общуване - ще се наложи, да се оправдавате. Не е важно, дали сте правили нещо осъдително или не – вината Ви ще бъде обявена за очевидна и не Ви остава нищо друго, освен да я признаете и да се опитате да обясните своето поведение. Късмет!...

Скорпион
Колкото и невероятно да звучи това, но вече сте се уморили да пазите тайната – най-вече за това, че Ви се иска целият свят да узнае за тази прекрасна връзка, която е възникнала между Вас и един определен човек. Обикновено нямате нищо против погледите, хвърлени крадешком, и тайните срещи, но не и в този случай. Ако сте решили, отстоявайте своето!

Стрелец
През този ден в главата на Вашия любим човек ще се появи някаква много светла и много неочаквана идея, която ще увлече не само Вас, но и него, ако бъде подредено и апетитно изложена. А това значи, че денят обещава да бъде за Вас интересен и изпълнен с положителни емоции.

Козирог
Денят е благоприятен за съвместно пътуване извън града. Толкова благоприятем, че заради това пътуване трябва да оставите на стана всички останали задачи. Просто именно сега и именно извън града , на природа, ще стане между Вас онова, което така дълго сте искали и очаквали. И което ще чакате още много дълго, ако не се съобразите със съвета на звездите.

Водолей
Обикновено сте самото въплъщение на обективността, но сега сте в крайно необичайно настроение. Усещате носталгия и сантименталност, което съвсем не е свойствено за Вас. Може и да подсмърчате, когато в обичайна телевизионна реклама видите малко кученце или възрастна дама с благородно изражение?... Какво пък, даже и Вашият, във висша степен рационален знак от време на време преживява силни емоции...

Риби
Денят е подходящ за нови срещи и запознанства. Добре ще преминат приятелските мероприятия . Ако решите да излезете на природа, ще можете да си намерите нови приятели и прекрасно да си прекарате времето. Полезно би било, ако се разходите по магазините и се снабдите с нови и необходими неща, на които ще се радвате дълго време. През деня ще бъдете уверени в себе си и енергични, но е по- добре да избягвате обучението и интелектуалните занимания. Днес концентрацията на вниманието Ви няма да е на ниво.