Събития

Раздадоха дипломите в ПТГ "Никола Вапцаров"

  26.06.2020 19:13             
Раздадоха дипломите в ПТГ \

Днес на тържествена церемония Професионална техническа гимназия „Никола Вапцаров“- Враца изпрати с последен училищен звънец Випуск 2020 г. В приветствено слово, инж.Ирма Емилиянова – Директор на професионалната гимназия поздрави с успешното завършване зрелостниците, като им пожела много здраве и сили за осъществяване на личните и професионални планове, дързост да отстояват идеите си и вяра в успешната им реализация, да превърнат трудностите в победа, а мечтите – в реалност.

„Бъдете горди, че сте възпитаници на Професионална техническа гимназия „Никола Вапцаров“- Враца, опрете се здраво на знанията и възпитанието, което сте получили в родното училище и не спирайте нито за миг да овладявате нови знания и умения, защото животът ни има смисъл, само тогава, когато непрекъснато се стремим към нещо по – добро.“ – каза още инж. Емилиянова.

Бяха връчени 50 дипломи за завършено средно образование и свидетелства за професионална квалификация. Поздрав към абитуриентите отправи и г-жа Евелина Васкова – председател на управителния съвет на Дом на науката и техниката – Враца. Тя награди с грамота и парична награда Ивайло Павлов, ученик от 12б клас. С парични награди от фирми партньори OMS Saleri – клон България и Нетлан, бяха наградени и ученици, участващи в конкурс „Моето първо работно място“.

ЧЕСТИТО ДИПЛОМИРАНЕ И НА ДОБЪР ЧАС!