Крими

Скандал! Колата, с която загина млад човек край Видин, била на депутатска майка

  25.06.2020 09:35             
Скандал! Колата, с която загина млад човек край Видин, била на депутатска майка

Майката на депутат е собственик на колата, с която загина в неделя през нощта 19-годишен младеж край Видин. Родителката на народния представител от БСП Филип Попов – Катя, е собственик на „Форд“-а, превърнал се в ковчег за тийнейджъра, установи разследване на „Конкурент“ по случая.

https://www.konkurent.bg/news/15928178775070/prokuraturata-podhvana-zverskata-katastrofa-pri-koyato-zagina-19-godishen-mladezh-snimki

От видинската прокуратура потвърдиха информацията ни, като окръжният прокурор Владислав Влашев каза, че по „талон МПС-то наистина е собственост на майката на народния представител“.

Обвинението изяснява как „Форд Фокус“, който се заби в дърво на пътя между Капитановци и Неговановци е попаднал в ръцете на 19-годишният водач.

Във Видин хората знаят, че колата се ползва от депутата Попов за обиколки по предизбони събрания. Той бил ползван и от покойния баща на народния представител, преди родителят да се спомине. Попов въртял волана на сравнително евтината кола, за да не дразни избирателите с джипа, който мърка в гаража му.

Според информация на „Конкурент“, автомобилът „Форд Фокус“ е бил снабден с инвалидна винетка, той като собственикът му има физически увреждания.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ