Лайфстайл

Плеймейтката Ася Капчикова роди близнаци

  24.06.2020 14:35             
Плеймейтката Ася Капчикова роди близнаци

Ася Капчикова стана майка за първи път, тя роди близнаци.
Носителката на титлата "Мис Плеймейт 2015" е родила децата си вчера, около 11:20 ч., със секцио в Първа специализирана акушеро-гинекологична болница "Света София". Вижте в канала "Красивите българки" във vbox7:
Блондинката отказа да издаде пола и имената на бебетата, вместо това изрази благодарността си към лекарите и техните грижи. Ася и бебетата се чувстват отлично.
"Благодаря на д-р Ралица Василева за грижите", каза за списание "Кенгуру" развълнуваната Ася.
Новината за бременността на Ася Капчикова изненада всички ни. Оказа се, че тя чака близнаци! Навръх 29-ия си рожден ден плеймейтката публикува в Instagram фотосесия от празника си, на който позира с корема си. 
В интервю Ася Капчикова сподели, че в дома ѝ вече е подготвена детската стая и само чака новите си обитатели.
"Готови сме почти с всичко! Много се вълнувам и съм изключително щастлива! Чувствам се готова за тази важна крачка в живота ми. Ще дам най-доброто от себе си", сподели тя в интервю за "Телеграф".
Плеймейтката потвърди и това, което всички забелязаха - нейното отсъствие от публичния живот у нас. "В последната една година промених доста неща. Често казано цялата тази показност е излишна", коментира тя.  
Терминът на Капчикова бе за края на юли, но по-рано стана ясно, че най-вероятно ще роди по-рано, както и стана.
Че е бременна, Ася разбира на 21 ноември - навръх деня на християнското семейство. "Усещането е неописуемо, най-чистата и силна любов, която може да се изпита", сподели тя. Първо споделила новината със семейството и близките си.