Събития

Мартин Харизанов проведе важна среща

  22.06.2020 19:51             
Мартин Харизанов проведе важна среща

Алумни координаторът на катедра „Финанси и кредит“ при Стопанска академия „Д. А. Ценов“ - Свищов за Враца и региона Мартин Харизанов проведе среща с ръководителя на първата българска финансова катедра - доц. д-р Стоян Проданов и декана на факултет „Финанси“ при Стопанска академия „Д. А. Ценов“– проф. д-р Андрей Захариев.

Мартин Харизанов е докторант към катедрата с научен интерес към изследване на регионите в България, като темата на дисертационния му труд е: „Финансово осигуряване развитието на Северозападния район за планиране“. Научната му дейност се ръководи от доц. д-р Людмил Кръстев. Мартин Харизанов е активна личност. Доказателства за това са не само неговите успешни и развиващи се начинания, но и това, че е инициатор и участник в многобройни благородни кампании и инициативи.

Като алумни координатор за регион Враца и Монтана Харизанов взема участие и в кандидатстудентската кампания на катедра „Финанси и кредит“ при СА „Д. А. Ценов“ – Свищов през учебната 2020/2021 г. Той пое личният ангажимент да представи пред зрелостници от гимназиите в региона високите образователни стандарти и възможностите за кандидатстване в Свищовската алма матер и катедра „Финанси и кредит“.

СА „Д. А. Ценов“  - Свищов предлага атрактивни условия на своите бъдещи студенти – високи образователни стандарти, усъвършенствано дистанционно обучение, вкл. полагане на дистанционни изпити, възможности за реализиране на доходи чрез участие в стажове и стипендиантски програми, практики, студентски бригади и т.н. Академията традиционно предоставя и много добри социално-битови условия на своите студенти – безплатни реновирани общежития за първата учебна година, съвременна академична обстановка, столово хранене, уникална по рода си спортна база и др.

Повече информация за кандидатстудентската кампания на СА „Д. А. Ценов“ под надслов „Крачка пред другите“ може да намерите: https://www.uni-svishtov.bg/portal/getFile/37/KSK2020-Bakalavar.pdf

Информация за възможностите за обучение и широките перспективите на специалност „Финанси“ в СА „Д. А. Ценов“ гр. Свищов – www.finance1952.com