Лайфстайл

Зодиите и техните нещастия

  30.05.2020 16:20             
Зодиите и техните нещастия

Никой не иска да бъде нещастен. Родителите ни водят на този свят с идеята за преливаме от радости, но невинаги се сбъдва тая чудна орисия.

Доста често собствените ни черти на характера ни катурват в пропастта на нещастието. Не знаем какъв е правилният път за нас или сме склонни да забравяме игнорираме знаците по пътя. И в двата случая ставаме тъжни, защото животът не е такъв, какъвто си го представяме.

Астрологията се притичва на помощ в търсене на отговор на въпроса какъв тип нещастие заразява нашето житие и битие.

Овен

Ако се носите по течението и не се провокирате, това може да е причина за нещастието ви. За някои рутината е чудно нещо, но не и за вас. Ако не внесете някаква промяна в живота си, това усещане ще се влоши. Затова направете крачка назад и излезте от зоната на комфорт. В крайна сметка най-хубавите неща на живота се случват там, където не ги очакваме.

Телец

Опитвате се да контролирате всичко и всички. Като се опитвате да накарате околните да мислят като вас, вие просто си проправяте път към провала и нещастието от него. Плюс това изразходвате половината от енергията и способността си в опити да манипулирате другите. Така че отпуснете се и се занимавайте с приятни неща.

Близнаци

Няма нищо лошо в това да бъдеш социален, но когато прекалиш, тогава нещата започват да се влошават. Страхувате се да не пропуснете нещо важно и затова се опитвате да присъствате на партита и обществени събития, които ви изсмукват. Отделете известно време, останете у дома и се опитайте да се отпуснете. Това ще ви направи чудеса за благосъстоянието ви.

Рак

Престанете да се правите на светци. Да бъдете състрадателни е вредно за вас - прекалено много се раздавате. Когато давате толкова много, не успявате да запазите дори малко за себе си и следователно нямате нищо. Нали сте наясно, че когато се занимавате с толкова много емоции, ще се почувствате претоварени. Опитайте да насочите част от съпричастността си към себе си. Първо помогнете на вас и след това се опитайте да помогнете на другите. И не помагайте на всички - не всеки го заслужава.

Лъв

Докато носите в себе си гордостта на лъва, все ще се тревожите за това какво другите мислят за вас. Тъй като непрекъснато се притеснявате за мнението на околните, това оказва огромно напрежение върху вас. Спрете с опитите да впечатлите другите, просто бъдете искрени и не изневерявайте на себе си.

Дева

Постоянно се опитвате да запазите всичко в себе си. Винаги сте искали перфектен живот и ви се иска да поддържате имиджа си на перфекционист. В резултат на това не изразявате себе си правилно. Това ще ви причинява много стрес и докато продължавате да потискате емоциите си, не е изключено в крайна сметка да станете апатични. Обичате да помагате на близки и приятели - защо да не приемете тяхната помощ в замяна?

Везни

Вашият проблем е, че взимате нещата прекалено лично. Помнете, че понякога критиката е полезна за вас. Винаги се опитвате да промените нагласата и мнението на околните, но това не ви се получава добре. Крайно време е да пуснете юздите. Вместо да калибрирате другите по ваш калъп, по-добре се опитайте да приемете себе си и да се заобичате. Това ще ви направи по-добри емоционално и духовно.

Скорпион

Гледате от песимистичната страна на живота. Когато има някаква тъжна ситуация, вие сте склонни да се напъхате в най-тъмната яма, от която изобщо не се опитвате да се измъкнете. За щастие, когато правите нещо, го правите добре. За съжаление, същото е вярно, когато става въпрос за преживяване на тъга. Така че по-добре е да погледнете от положителната страна на нещата. Просто поканете позитивността да мине през вас. Оставете на ендорфините да си свършат работата.

Стрелец

Вие правите това, което другите само си мечтаят. Да се задомите, да се абонирате за традиционен живот и да сте скучен възрастен, не е това, за което сте роден и вие го знаете. И именно това е основният източник на вашето нещастие. Рядко намирате нещо, което да ви развълнува. Вие сте в капан. Излезте от рутината си, това ще ви усмихне.

Козирог

Вие не желаете да поемате риск и това ви изяжда отвътре. Имате възможността да направите нещо, което искате, но знаете, че ако го направите, няма да получите дивиденти толкова бързо или лесно. Но не всичко е пари, нали? Освен това не знаете дали този или онзи проект в крайна сметка няма да се окаже наистина доходен. Така че най-добре преди да се захванете с дадена идея, да я проучите добре и след това да се впуснете в нейното реализиране. В края на краищата никога не знаете какво ви носи бъдещето.

Водолей

Вие обичате свободата – искате сами да сте си шеф, но точно сега някой друг диктува правилата за вас. Искате да правите нещата по свой начин, но това е невъзможно, а за вас това е просто ужасно. Знаете, че сте способни да бъдете независими и затова, когато някой се опитва да ви контролира, се чувствате така все едно ви удря ток. Време е да разберете какво искате и да го направите.

Риби

Правите някои неща само защото искате околните да ви харесват. Това улеснява живота ви, но невинаги ви прави щастливи. Време е да отстоявате собствената си позиция. Направете крачка към независимостта, вземете някои решения и продължете напред. Вие сте силни и ако използвате тази сила по правилния начин, може да постигнете величие и то без да се налага да изневерявате на себе си.

Така че всичко, от което се нуждаете, е да направите една стъпка за собствения си растеж и удовлетворение, за да се отървете от нещастието. Не се съмнявайте в силата си. Началото може да е плашещо, но успехът ви е в кърпа вързан, ако опитате да промените живота си.

Източник: Мила.бг