Събития

Красимир Богданов подкрепи фестивал за патриотично творчество в Паволче

  23.05.2020 18:45             
Красимир Богданов подкрепи фестивал за патриотично творчество в Паволче

За втора поредна година в с. Паволче се проведе фестивалът на патриотичното творчество "С Ботевски пламък в сърцето", организиран от НЧ "Фар - 1930" -  победител в последното издание на националния конкурс АГОРА. Участници от различни краища на страната, разделени в две категории, до и над 18 години, изпратиха есета на тема: "Свободата".

Врачанският депутат от ВМРО Красимир Богданов беше гост на събитието. Той награди всички участници с исторически книги и национални знамена. Тримата представители на домакинете от с. Паволче - Бетина, Александра и Полина бяха поощрени финансово от народния представител.
"Пожелавам успех на второто издание фестивала на патриотичното творчество. Сигурен съм, че Ботевия пламък никога няма да угасне. Още повече тук, под върха приютил завинаги гордия дух на поета-революционер, където и днес израства потомството, закърмено с легендите за героите, жертвали себе си в името на свободата", заяви при откриването Богданов.Хванаха почерпен да дава газ на нередовната си кола из улиците на Враца
Германските фирми със спасителни схеми за 11,7 млн. работници
Трима апаши разбиха и обраха къща в село Баница
Над 284 хиляди лични документа са издадени по време на извънредното положение
Гала и Стефан с къща в гората
Силно земетресение от 6,8 степен в Чили
Анкета

Планирате ли да ходите на почивка тази година?


Резултати