Свят

Фатална катастрофа: Звезда от YouTube загина на рождения си ден ВИДЕО

  22.05.2020 08:20             
Фатална катастрофа: Звезда от YouTube загина на рождения си ден ВИДЕО

След празнуването на 25-ия си рожден ден, известният с видеата си в YouTube Коре Лабари, заедно с приятеля си - татуиста Даниел Силва, във весело настроение решили да се повозят на много бърза кола.

Зад волана на британската суперкола McLaren 600LT се е намирал Силва (известен и под псевдонима Ink Master), а на пътническата седалка е бил покойният вече рожденик.

Произшествието е станало по вина на водача - поради превишена скорост и шофиране в нетрезво състояние, съобщава The Mercury News, позовавайки се на полицията в Лос Анджелис. Трагичното събитие се е случило късно вечерта на улица в жилищен комплекс.

Според информацията от полицията, Силва е управлявал автомобила McLaren с висока скорост, изгубил е контрол над машината, излетял е от пътя и двамата приятели са се ударили в пътен знак и дърво. Те са били откарани незабавно в болницата, но Коре Лабари е починал от нараняванията си.

Самият водач не е пострадал сериозно. Срещу Силва са повдигнати редица обвинения, включително за непреднамерено убийство.

Източник: auto.blitz.bg