Лайфстайл

Лъснаха секс чатове с клипове и снимки на Динко Вълев

  23.05.2020 19:30             
Лъснаха секс чатове с клипове и снимки на Динко Вълев

Родолюбецът Динко Вълев се оказа голям палавник и въпреки че съвсем скоро стана татко за втори път, ловецът на бежанци не е от най-верните партньори.

Тези дни в мрежата се завъртяха негови голи снимки и еротично клипче, за които става ясно, че той е изпращал в мръснишки чатове с момичета.

Контактите на ямболията не се ограничавали само до виртуални изневери, а напротив той често се срещал със засуканите мадами, които обичал да забива в Инстаграм и Фейсбук, докато приятелката му е бременната или пък гледа двете им деца.

Когато си харесал някоя девойка, той започвал обикновен разговор, който бързо преминавал на сексуална тема, а скоро след това започвала размяната на голи снимки и клипчета, пише LifeOnline.bg.

Нещата обаче често стигали и до срещи на живо, за някои от тях Вълев дори палел колата и пътувал до други населени места за да разнообрази семейния живот, споделят помежду си жени имали късмета да си поиграят с жезъла на любовта на бай Динко.

Припомнете си, че Динко Вълев cтaнa бaщa зa втopи път пo cъщoтo вpeмe както и преди eднa гoдинa. Първото дете на чeшита  е момиченце Bиĸтopия, а на 5 янyapи т.г. сподели paдocтнa нoвинa oтнoвo.

Източник: show.blitz.bgАнкета

Планирате ли да ходите на почивка тази година?


Резултати